Neler Yeni

Watch dogs legion raytracing

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ben birsey demem😂 kader ani yasiyorum ve böyle birakirim. Hani derler ja kismet ve allah daha cok versin. Hayirlisi olsun veya Insallah masallah. O durumlar yani😂 bi yüzük var😂. Bizdede euro olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

More😎👍 30k az.
Şu 18-20 ye basayım direk go almanya bu nedir bea veya okuyup gitcem belki pastane filan açarım birde açsam insanlar şaşırır fitnessla uğraşan bir pastaneci :D

ByCash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
talha
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ben korsan oynamam aga, çok zorda kalırsam oynsr sonra format atarım ama oynamam
Yani bende öyle yaparım direk aa çıktı oynamam lazım demem haa görmüşümdür canım aşırı oynamak istemiştir indiririm oynarım silerim virüs taramamı yaparım devam ederim hayatta

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Aslanim. Fitness mecbur. Yola bakim kolu
Abi daha 2-3 sene var bea 4-5 aydır evde uğraşıyorum korona ileti bitse direk başlıyacam salona ama bitmiyor artıyor

O tarz işlerle sıradan bir hayat yaşarsın orada. Üni şart.
Valla aşırı bir şey istemem evim olsun dil bileyim işim olsun birde pc im yeter böyle yok araba yok 2 katlı ev yok şu bu gerek yok adam akıllı bir hayat olsun yeter

T.P.G.

80+ Titanium
Abi daha 2-3 sene var bea 4-5 aydır evde uğraşıyorum korona ileti bitse direk başlıyacam salona ama bitmiyor artıyor

Valla aşırı bir şey istemem evim olsun dil bileyim işim olsun birde PC im yeter böyle yok araba yok 2 katlı ev yok şu bu gerek yok adam akıllı bir hayat olsun yeter
Ev olarak satın alma işi orada çok zor. Evler baya pahalı 30m2 eve 230 bin euro isteyenler var tabi şehirden şehre değişir

ne 700 ü kanka torrent oyun sağolsun da değecek oyuna 300 filan veririm 700 ne kazıkcılık
Oyun firmalarının kazığı değil, oyunlar olması gerektiği kadar. Ekonomi bakmayanımız sağolsun dolar 8 e dayandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ev olarak satın alma işi orada çok zor. Evler baya pahalı 30m2 eve 230 bin euro isteyenler var tabi şehirden şehre değişir

Oyun firmalarının kazığı değil, oyunlar olması gerektiği kadar. Ekonomi bakmayanımız sağolsun dolar 8 e dayandı
Oda var daha 3-4 sene var desek reşit olmak için belki ülke umudum yok ama bir ihtimal düzelir

ne 700 ü kanka torrent oyun sağolsun da değecek oyuna 300 filan veririm 700 ne kazıkcılık
Vergi azalsa ve dolar euro kuru azalsa şuanda herkesin evinde 2 tane 3090 olucaktı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu kadar fazla kişiyle oynayacaksak oyun çöptür. 70 skorla açılışı başlatıyorum.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
4k Ultra ve raytracing active

Rtx 3080 ekran kart istiyor

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bu ''legion'' olan oyunun watch dogs 1 ve 2 den ne farkı var ?

Top Bottom