hayır saf alkol ile temizlenirElime amd sempron işlemcili bir nostalji ssitem geçti bı kaç ayar vercem sonra fişek olur kafamda ki tek soru anakarti wd 40 ile temizlesem sorun olurmu çünkü yağlı bir yapısı var bende kinin veya bende ki farklı model mi bilmiyorum ama
asidik bir ürün bildiğim kadarı ile sakın öyle bir hata yapmaElime amd sempron işlemcili bir nostalji ssitem geçti bı kaç ayar vercem sonra fişek olur kafamda ki tek soru anakarti wd 40 ile temizlesem sorun olurmu çünkü yağlı bir yapısı var bende kinin veya bende ki farklı model mi bilmiyorum ama
wd40 mahveder parçaları. siz güçlü üfleyen bir hava tabancası ile hava sıkarsanız daha iyi olur parçalar içinElime amd sempron işlemcili bir nostalji ssitem geçti bı kaç ayar vercem sonra fişek olur kafamda ki tek soru anakarti wd 40 ile temizlesem sorun olurmu çünkü yağlı bir yapısı var bende kinin veya bende ki farklı model mi bilmiyorum ama
Süpürgenin fırçalı ucu var bende de fırça var tozları kaldırdım o şekilde halletttim birde son soru şu amd sempron işlemcinin fanı nasıl parçalara ayrılıyor fan ve blok tan bahsediyorumwd40 mahveder parçaları. siz güçlü üfleyen bir hava tabancası ile hava sıkarsanız daha iyi olur parçalar için