her evde olması şart bence. kapı yağlarsın sandalye yağlarsın araba varsa kapı kolları menteşeleri vb vb uzar gider. ben motor için aldım. ek olarak elektronik aksam için de kullanılır. korozyonu önler yağlar bakımını yapar.wd40 nerelerde kullanılır almam lazımmı
O sırada benim 2 liralık ucucAlıntıyı görüntüle
15TL Ucuc varmış yine allah bereket versin
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok o kurtarmıyor![]()
Bilgisayarda kullanılırmıher evde olması şart bence. kapı yağlarsın sandalye yağlarsın araba varsa kapı kolları menteşeleri vb vb uzar gider. ben motor için aldım. ek olarak elektronik aksam için de kullanılır. korozyonu önler yağlar bakımını yapar.
İptal mi edelim yani osuruk ürün müVerdiği cevaba bak. Nerede üretiliyor diye de sorulmuş ona da Türkiye demiş. E orijinal değilmiş bu baya
Alıntıyı görüntüle
ayni saticidan satin alinan urunlerde wd 40 gitmis resimli yorumlarda mevcutVerdiği cevaba bak. Nerede üretiliyor diye de sorulmuş ona da Türkiye demiş. E orijinal değilmiş bu baya
Alıntıyı görüntüle
Ben ettim içim rahat etmedi. Türkiye'de üretilebilir o konuda emin değilim ama direkt muadil demesi direkt sahte diyor.İptal mi edelim yani osuruk ürün mü
Bu ürünlerin birebir sahteleri çok maalesef. Etiket basmak zor değil. Ben güvenemedim siz kendiniz karar verin yine de. Bulunduğum bölgede de çok sahtesini satan olduğu için oradan biliyorum.ayni saticidan satin alinan urunlerde wd 40 gitmis resimli yorumlarda mevcut