Hocam aman diyeyim bu pas sökücü siz kir toz çıkartıcısını almanız lazımKlavye switchi yağlamak için sıvı gres yağı alacaktım acaba bu ona benzer bir şey mi
satıcının kafa uçmuş. bence orjinal. hangi ürün olduğunu yazsaydın keşke 2 kırmızı tuborg içmiş gibi cevaplamış. ben iade etmicem bakalım ne gelecekVerdiği cevaba bak. Nerede üretiliyor diye de sorulmuş ona da Türkiye demiş. E orijinal değilmiş bu baya
Alıntıyı görüntüle
TR distribütörünün ürettiğiyse sorun yok muhtemelen satıcı muadil ne demek onu bilmiyorsatıcının kafa uçmuş. bence orjinal. hangi ürün olduğunu yazsaydın keşke 2 kırmızı tuborg içmiş gibi cevaplamış. ben iade etmicem bakalım ne gelecek![]()
aynen onu dedim işte bende keşke iptal etmeseydinTR distribütörünün ürettiğiyse sorun yok muhtemelen satıcı muadil ne demek onu bilmiyor![]()
Yıllardır oto tamirci arkadaşımdan alırım bugün elinde kalmayınca netten alayım dedim stres topuna döndüm arkadaşaynen onu dedim işte bende keşke iptal etmeseydinyorumlara baktım şimdi görselli atmışlar orjinal yollamış
bende sordum soru bakalım bana ne diyecek. tuzlu fıstık az gelmiş sanırım dsakj
Bir wd-40 için gerim gerim geriliyoruz coğrafya kaderdirYıllardır oto tamirci arkadaşımdan alırım bugün elinde kalmayınca netten alayım dedim stres topuna döndüm arkadaşSorun yok beyler muhtemelen bana bakmayın siz.
Bu elemanı tokat manyağı yapmama az kaldı
Ya almazdım zaten ya durduk yere ayar oldum herife