Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥WD Black SN850 PCie 4.0 7000mb/5300mb 1 TB SSD 1865 TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Olur hemen dene yada amazona yaz aldığım ürün bu fiyata düştü diye. Muhtemelen üstünü iade ederler.
dostum tam olarak nerden yazabilirim desteğe. Siparişi iptal mi ediyim hemen yazmadan

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Yok mu bana göre biseyin reisim
İşlemci lazim(and) 2k civari
SSD lazim 700₺ civarı
Klavye Mouse lazım en ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ürün veya siparişi iptal edin kısmında canlı destek kapalı mail atma var sadece ordan türkçe olarak yazmam yeterli olur mu?
Olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürün veya siparişi iptal edin kısmında canlı destek kapalı mail atma var sadece ordan türkçe olarak yazmam yeterli olur mu?
Tekrar sipariş verebiliyorsan tekrar sipariş ver diğerini iptal edersin. En azından sepetinde bulunsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Eyvallah yazıyorum inşallah para iadesi eklenir cevap gelmezse mecbur iptal edicem yarın siparişi :/
Sen sipariş ver para olmasa bile sipariş verebiliyorsun. Para ödemesi gerçekleşmediği zaman iptal ediyorlar 1 2 gün içerisinde o arada siparişi iptal ettiğin ürünün parası gelir onu çekerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Olur.

Tekrar sipariş verebiliyorsan tekrar sipariş ver diğerini iptal edersin. En azından sepetinde bulunsun
ondan dedim aslında direkt eski siparişi iptal edip yeni sipariş mi geçsem diye, bi de şimdi kargolanıyosa işlem uzamasın diye mail atmak da mantıklı ama arada kaldım iyice ya :/

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ondan dedim aslında direkt eski siparişi iptal edip yeni sipariş mi geçsem diye, bi de şimdi kargolanıyosa işlem uzamasın diye mail atmak da mantıklı ama arada kaldım iyice ya :/
Kargolandıysa iptal edemezsin ürün iadesi olarak gözükür. Kargo yapılmadan iptal edip ver siparişi

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Sen sipariş ver para olmasa bile sipariş verebiliyorsun. Para ödemesi gerçekleşmediği zaman iptal ediyorlar 1 2 gün içerisinde o arada siparişi iptal ettiğin ürünün parası gelir onu çekerler
Hiç yazmadan iptal edip yeni sipariş geçiyorum o zaman

Kargolandıysa iptal edemezsin ürün iadesi olarak gözükür. Kargo yapılmadan iptal edip ver siparişi
Tamamdır iptal oldu hemen yeni siparişi geçeyim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Top Bottom