❌İndirim Bitti! 🔥WD Black SN850 PCie 4.0 7000mb/5300mb 1 TB SSD 1865 TL🔥

Olur hemen dene yada amazona yaz aldığım ürün bu fiyata düştü diye. Muhtemelen üstünü iade ederler.
dostum tam olarak nerden yazabilirim desteğe. Siparişi iptal mi ediyim hemen yazmadan

Yok mu bana göre biseyin reisim
İşlemci lazim(and) 2k civari
SSD lazim 700₺ civarı
Klavye Mouse lazım en ucuz

Ürün veya siparişi iptal edin kısmında canlı destek kapalı mail atma var sadece ordan türkçe olarak yazmam yeterli olur mu?
Olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün veya siparişi iptal edin kısmında canlı destek kapalı mail atma var sadece ordan türkçe olarak yazmam yeterli olur mu?
Tekrar sipariş verebiliyorsan tekrar sipariş ver diğerini iptal edersin. En azından sepetinde bulunsun

Eyvallah yazıyorum inşallah para iadesi eklenir cevap gelmezse mecbur iptal edicem yarın siparişi :/
Sen sipariş ver para olmasa bile sipariş verebiliyorsun. Para ödemesi gerçekleşmediği zaman iptal ediyorlar 1 2 gün içerisinde o arada siparişi iptal ettiğin ürünün parası gelir onu çekerler

Olur.

Tekrar sipariş verebiliyorsan tekrar sipariş ver diğerini iptal edersin. En azından sepetinde bulunsun
ondan dedim aslında direkt eski siparişi iptal edip yeni sipariş mi geçsem diye, bi de şimdi kargolanıyosa işlem uzamasın diye mail atmak da mantıklı ama arada kaldım iyice ya :/

ondan dedim aslında direkt eski siparişi iptal edip yeni sipariş mi geçsem diye, bi de şimdi kargolanıyosa işlem uzamasın diye mail atmak da mantıklı ama arada kaldım iyice ya :/
Kargolandıysa iptal edemezsin ürün iadesi olarak gözükür. Kargo yapılmadan iptal edip ver siparişi

Sen sipariş ver para olmasa bile sipariş verebiliyorsun. Para ödemesi gerçekleşmediği zaman iptal ediyorlar 1 2 gün içerisinde o arada siparişi iptal ettiğin ürünün parası gelir onu çekerler
Hiç yazmadan iptal edip yeni sipariş geçiyorum o zaman

Kargolandıysa iptal edemezsin ürün iadesi olarak gözükür. Kargo yapılmadan iptal edip ver siparişi
Tamamdır iptal oldu hemen yeni siparişi geçeyim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,339
Üyeler
184,926
Son üye
Yorum
Geri