Canxz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 204
b660m-k d4Anakartında soğutucu yoksa soğutucu alabilirsin. Anakart nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilemem dostum. Şuan ki fiyatı da fena değil.
b660m-k d4Anakartında soğutucu yoksa soğutucu alabilirsin. Anakart nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilemem dostum. Şuan ki fiyatı da fena değil.
Soğutucu alsan iyi olur.b660m-k d4
soğutucu tam olarak neresine takılıyor bilgisayarcıya götürüp bugun ssdyi taktım soğutucu gelsin yine götürmem gerkecek ozaman önerin varmı abi?Soğutucu alsan iyi olur.
Laptopta display port çıkışı varsa olur. Yoksa dönüştürücü almak gerek. İyi. Nvidia kullanıyorsan, hdmi ile sanal çözünürlük kullanarak 165 hz alabilirsin diye biliyorum. Konuyu monitör bölümüne açarsan daha iyi olur.Arkadaşlar yanlış yerde yazdım ama ben 165 hz 1 ms monitor aldım şimdi lettopa bağlicam ama bana hdmi gelmedi displayport geldi displayport iyi mi? bide tek hdmi ile biririne bağlasam 165 hz alırmıyım
@ckibrahim kardeşim benim ana kart asus x570 plus kendi soğutucusu var yeterli olurmu sence
benimki simdi elime ulaştıAlıntıyı görüntüle benimki bu şekil
benimki amazon nl den ayrıldı saat 12-13 gibi ne zamana gelir yani kargo şirketinden çıktı yazıyorbenimki simdi elime ulaştı
Hocam 200 tl civari klavye indirimleri de beklerizBu aralar hdd indirimi pek olmuyor ama denk gelirse olabilir.
max 1 haftabenimki amazon nl den ayrıldı saat 12-13 gibi ne zamana gelir yani kargo şirketinden çıktı yazıyor