Bu SSD'de DRAM bulunmuyor, bu SSD DRAM'siz.Dramsiz değil 64mb dram bulunuyor içinde
Dramlilerde hız düşümü olmuyor mu yoksa coook fazla GB kopyalamak mi gerekiyor düşmesi için?Bu SSD'de DRAM bulunmuyor, bu SSD DRAM'siz.
HMB'nin ne olduğunu araştırın. DRAM boyutları genelde ne civarda ona da bakın.
Bu SSD ile kopyalama başladıktan birkaç saniye sonra kopyalama hızı ~500MB'a düşüyor, çoğu(belki tüm) SSD'de düşer fakat bu SSD'de çok hızlı düşüyor DRAM olmaması sebebiyle.
Dayanımı&fiyatı kullanım senaryosuna göre iyi olabilir bir şey demiyorum.
Evet onlarda da hız düşüyor fakat daha çok veri kopyaladıktan sonra.Dramlilerde hız düşümü olmuyor mu yoksa coook fazla GB kopyalamak mi gerekiyor düşmesi için?
Dostum bu ssd laptop için mi açıklamada öyle yazıyor ben masaüstü sistemime alacağım neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olurmusunBu SSD'de DRAM bulunmuyor, bu SSD DRAM'siz.
HMB'nin ne olduğunu araştırın. DRAM boyutları genelde ne civarda ona da bakın.
Bu SSD ile kopyalama başladıktan birkaç saniye sonra kopyalama hızı ~500MB'a düşüyor, çoğu(belki tüm) SSD'de düşer fakat DRAM olmaması sebebiyle bu SSD'de çok hızlı düşüyor.
Dayanımı&fiyatı kullanım senaryosuna göre iyi olabilir bir şey demiyorum.
alda sat hocam o zaman hayırlı olsunGider
Mesaj otomatik birleştirildi:
150tl kar edilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim baktığım kaynak sağlam
Aldık 200tl kar la müşteride buldum hemen SSD gelince hemen vercemalda sat hocam o zaman hayırlı olsun
Laptop&masaüstü&sunucu farketmez, konnektör(port) ve arabirim desteği önemli. Uyumluluk için anakartınızın NVMe M.2 desteği olması gerekiyor.Dostum bu ssd laptop için mi açıklamada öyle yazıyor ben masaüstü sistemime alacağım neye dikkat etmem gerekiyor yardımcı olurmusun
Ürün zaten sıfırı 880 ken siz nasıl 900 e alıcı buluyorsunuz ?Aldık 200tl kar la müşteride buldum hemen SSD gelince hemen vercem
Buldum işte birini kekliycem dünde 8.900tl ye aldığım da V6 sistemi 15k ya sattım 6.200tl karım olduÜrün zaten sıfırı 880 ken siz nasıl 900 e alıcı buluyorsunuz ?
O dayı işi çözmesin dikkat et keser seniBuldum işte birini kekliycem dünde 8.900tl ye aldığım da V6 sistemi 15k ya sattım 6.200tl karım oldu