Hayır, değil diye hatırlıyorum.Da sistem 3 de butce oluşsun diye SSD yi kioxia 240 yapicaktim fakat sorunlu imiş WD green 240 yapsam onda sorun var mı?
Pki Corsair lpx ramler hakkında bir bilginiz var mı kotuymus fakat değişme imkanım yok sitede 2 ay beni idare eder mi CS valorant daHayır, değil diye hatırlıyorum.
Maalesef bütçe yokKendim kullanmaktayım, bütçe varsa daha iyi alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim. Sorunlu bir ürün değil ama.
Kötü değil ya, OC potansiyeli düşük sadece.Pki Corsair lpx ramler hakkında bir bilginiz var mı kotuymus fakat değişme imkanım yok sitede 2 ay beni idare eder mi CS valorant da
Overclock yapmayacaksanız güzel ramlerdir.Pki Corsair lpx ramler hakkında bir bilginiz var mı kotuymus fakat değişme imkanım yok sitede 2 ay beni idare eder mi CS valorant da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef bütçe yok
O zamana kadar değişme imkanım var şu anlikKronik değil ama 2-3 ay sonunda yazma hızları DRM olmadığından dolayı çok düşüyor, önermiyorum.
@keremcnsz24
240GB çok sorun değil yani 1TB olunca biraz üzüyor açıkcasıO zamana kadar değişme imkanım var şu anlik
Hızlarında düşüş oluyormuş sanırsam en iyisi blueDa sistem 3 de butce oluşsun diye SSD yi kioxia 240 yapicaktim fakat sorunlu imiş WD green 240 yapsam onda sorun var mı?