HABAR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 5,435
Neden?Oc yapmam 2 ay değiştiririm sonra gskill alırım
Neden?Oc yapmam 2 ay değiştiririm sonra gskill alırım
bilmiyom şuan sıkıntısı yok gibi, şimdi korkudan ssd ye test yapcamÖyleymis ne bilim öyle dediler sorduğum herkes sans isiymis sana iyi çıkmış
Post automatically merged:
Oc yaparsam değiştiririm yani
İkisinde de sorun yok.Da sistem 3 de butce oluşsun diye SSD yi kioxia 240 yapicaktim fakat sorunlu imiş WD green 240 yapsam onda sorun var mı?
2-3 ay sonra değil. Yüksek boyutta bir işlem yapıldığı zaman hem hızı düşüyor hemde gecikme değeri artıyor ama anlık bir şey o iş bittiğinde geri düzeliyor.Kronik değil ama 2-3 ay sonunda yazma hızları DRM olmadığından dolayı çok düşüyor, önermiyorum.
@keremcnsz24
240 GB'da ne kadar etkiler ki o?Kronik değil ama 2-3 ay sonunda yazma hızları DRM olmadığından dolayı çok düşüyor, önermiyorum.
@keremcnsz24
La yok düzelmiyor 1TB'ın %80'i doldurdum 50'e kadar düştü %30 şu an ama hala 50MB.İkisinde de sorun yok.
2-3 ay sonra değil. Yüksek boyutta bir işlem yapıldığı zaman hem hızı düşüyor hemde gecikme değeri artıyor ama anlık bir şey o iş bittiğinde geri düzeliyor.
O her SSD'de var ama o kadar etkilemiyor en fazla 20-30 MB/s etkiliyor.La yok düzelmiyor 1TB'ın %80'i doldurdum 50'e kadar düştü %30 şu an ama hala 50MB.
Marka model ne?La yok düzelmiyor 1TB'ın %80'i doldurdum 50'e kadar düştü %30 şu an ama hala 50MB.
WD Green 1TBO her SSD'de var ama o kadar etkilemiyor en fazla 20-30 MB/s etkiliyor.
SSD 7-8 aylık herhangi bir sorun yok.
Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:
Marka model ne?
Benim laptopda da WD Green 240GB'lık modeli var. "Bütçe dostu" olduğu için çok bir şey bekleme. Onu test ettiğimde Sıralı okuma ve yazma 420, 230 MB/s di. Rastgele okuma ve yazma 90, 75 di. SSD de 3 yaşında. Doluluk oranı %60 dı en son. O zaten sana hız sunmuyor.WD Green 1TB
Okuma yazma umrumda deil knk oyun oynucam pasoBenim laptopda da WD Green 240GB'lık modeli var. "Bütçe dostu" olduğu için çok bir şey bekleme. Onu test ettiğimde Sıralı okuma ve yazma 420, 230 MB/s di. Rastgele okuma ve yazma 90, 75 di. SSD de 3 yaşında. Doluluk oranı %60 dı en son. O zaten sana hız sunmuyor.
1TB'lık SSD'i 500TL'e aldığım için hiç pişman değilim ama alacak olsa uyarmaktan zarar geleceğini düşünmüyorum.Benim laptopda da WD Green 240GB'lık modeli var. "Bütçe dostu" olduğu için çok bir şey bekleme. Onu test ettiğimde Sıralı okuma ve yazma 420, 230 MB/s di. Rastgele okuma ve yazma 90, 75 di. SSD de 3 yaşında. Doluluk oranı %60 dı en son. O zaten sana hız sunmuyor.
ÇıkarmazOkuma yazma umrumda deil knk oyun oynucam pasoyani bir sıkıntı cikariri mi
Bende 100 TL'ye almıştım.1TB'lık SSD'i 500TL'e aldığım için hiç pişman değilim ama alacak olsa uyarmaktan zarar geleceğini düşünmüyorum.