Neler Yeni

WD Harddisk orijinal mi?

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demon Shawty
Selamlar N11 sitesi üzerinden 1 TB WD Purple hard disk aldım. Büyük ihtimal orijinal ama emin olmak istiyorum. WD'nin kendi programı HDD'yi tanıyor ama blue olandaki gibi resmi gözükmüyor. O yüzden bir tık şüphelendim HDD Sentinel programında orijinalindeki olması gereken değerler uyuşuyor. Görev yöneticisinde de gözüküyor. WD Purple diye ama tam olarak yüzde yüz emin olmak istiyorum. Nasıl yaparım?

1740466066842.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Aydın
Selamlar N11 sitesi üzerinden 1 TB WD Purple hard disk aldım. Büyük ihtimal orijinal ama emin olmak istiyorum. WD'nin kendi programı HDD'yi tanıyor ama blue olandaki gibi resmi gözükmüyor. O yüzden bir tık şüphelendim HDD Sentinel programında orijinalindeki olması gereken değerler uyuşuyor. Görev yöneticisinde de gözüküyor. WD Purple diye ama tam olarak yüzde yüz emin olmak istiyorum. Nasıl yaparım?

Alıntıyı görüntüle
Seri numarası falan varsa sorgulamayı deneyin

~helloworld

80+ Bronze
Wd de görünen sahte yapiyolarsa firma ne ok yesin

Mnazimkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed Akkaya
hocam hdd üreten 3-4 yer kaldı zaten sahte hdd üreteceğine sahte ssd üretir daha çok satar. hdd sahte değilde yenilenmiş diye 2. el satıyorlar ona dikkat edersen yeter

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Demon Shawty
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hdd üreten 3-4 yer kaldı zaten sahte hdd üreteceğine sahte ssd üretir daha çok satar. hdd sahte değilde yenilenmiş diye 2. el satıyorlar ona dikkat edersen yeter
1740470580597.png

bununda fake ini yapamazlar heralde

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,084
İsim
Hacı
Orjinal ve sıfır.

~helloworld

80+ Bronze
yani görüyorsa orjinaldir mi diyorsun hocam
Evet. Bu kanıya şuradan vardım. Hard disk aldım n11 den desen. Programini kurdum açtim harddiski görmüyor desen ,buraya gelen herkes diyecek ki istisnasız; hard disk orjinal olmayabilir. Bunun tersi de aynı şeydir aslında. Benim dediğim de tersi. Yani görünüyorsa orjinaldir

Top Bottom