WD Harddisk orijinal mi?

Canx017

80+
Reaksiyon skoru
39
Selamlar N11 sitesi üzerinden 1 TB WD Purple hard disk aldım. Büyük ihtimal orijinal ama emin olmak istiyorum. WD'nin kendi programı HDD'yi tanıyor ama blue olandaki gibi resmi gözükmüyor. O yüzden bir tık şüphelendim HDD Sentinel programında orijinalindeki olması gereken değerler uyuşuyor. Görev yöneticisinde de gözüküyor. WD Purple diye ama tam olarak yüzde yüz emin olmak istiyorum. Nasıl yaparım?

1740466066842.png

Selamlar N11 sitesi üzerinden 1 TB WD Purple hard disk aldım. Büyük ihtimal orijinal ama emin olmak istiyorum. WD'nin kendi programı HDD'yi tanıyor ama blue olandaki gibi resmi gözükmüyor. O yüzden bir tık şüphelendim HDD Sentinel programında orijinalindeki olması gereken değerler uyuşuyor. Görev yöneticisinde de gözüküyor. WD Purple diye ama tam olarak yüzde yüz emin olmak istiyorum. Nasıl yaparım?

Alıntıyı görüntüle
Seri numarası falan varsa sorgulamayı deneyin

Wd de görünen sahte yapiyolarsa firma ne ok yesin

hocam hdd üreten 3-4 yer kaldı zaten sahte hdd üreteceğine sahte ssd üretir daha çok satar. hdd sahte değilde yenilenmiş diye 2. el satıyorlar ona dikkat edersen yeter

Orjinal ve sıfır.

yani görüyorsa orjinaldir mi diyorsun hocam
Evet. Bu kanıya şuradan vardım. Hard disk aldım n11 den desen. Programini kurdum açtim harddiski görmüyor desen ,buraya gelen herkes diyecek ki istisnasız; hard disk orjinal olmayabilir. Bunun tersi de aynı şeydir aslında. Benim dediğim de tersi. Yani görünüyorsa orjinaldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,416
Üyeler
173,814
Son üye
ByNeverGiveUp
Geri