- Reaksiyon skoru
- 753
fena değil bu alınabilir.Bu SSD alınır mi
sistemi ona kurarsın en çok oynadığın oyunları da ona atarsın diğerlerini de 2tbliğe yığarsınArkadaşlar depolama için ideal ne anlama geliyor, bildiğim doğru mu teyit edeceğim. Bende WD SN 850 Black 1 TB var ana SSD olarak, sistemi tamamen yeniliyorum SSD ve Kasa dışında. Bunu alsam oyun yüklediğim SSD olarak kullanacağım. Yani benim senaryomda alınıp rahatlıkla iç görecek midir ? Yoksa daha iyi bir SSD mi almalıyım ?
Sistemi şuan hali hazırda bulunan SSD'ye kurayım diyorsunuz değil mi ? Hem de 250 gb yerine 500 yaparım C tarafı rahatlar en kötü geri kalan 2 TB + 500 GB'ı da depolama olarak kullanırım rahatça.içine oyunda atsan sistemde kursan fazlasıyla yeter dram vs. öyle olmazsa olmaz bir özellik değil oyunlarda vs. de bir fark oluşturmuyor işini görür fiyatı da uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistemi ona kurarsın en çok oynadığın oyunları da ona atarsın diğerlerini de 2tbliğe yığarsın
Sistemi sn850 blacke kur 2tbye oyun dosya vs. AtarsınSistemi şuan hali hazırda bulunan SSD'ye kurayım diyorsunuz değil mi ? Hem de 250 gb yerine 500 yaparım C tarafı rahatlar en kötü geri kalan 2 TB + 500 GB'ı da depolama olarak kullanırım rahatça.
Dram yok depolama için kullancaksan olur
Başlığı okurken kriz geçirdim. Green serisi ev kullanıcıları hedefler, DRAM yok
Sistemdeki tek SSD olacak oyun Windows her şey bunda sıkıntı olur muDram yok, "Green" yani giriş seviyesi SSD depolama için ideal.
OlmazSistemdeki tek SSD olacak oyun Windows her şey bunda sıkıntı olur mu
Sıkıntı olmaz hocam cok bir beklentin yoksaSistemdeki tek SSD olacak oyun Windows her şey bunda sıkıntı olur mu
Sıkıntı olmaz hocam cok bir beklentin yoksa
Dram oyunları daha hızlı fln mi çalıştırıyorOlmaz