Neler Yeni

Web Site Adsense Şartları Nedir?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
eğer babanın veya aileden birinin şirketi varsa onun üzerine yapabilirsin eğer yoksa bu para sende ilerde çıkıcak olan bi para zaten bırakmazsan ve vergin artarsa paran var demektir çokta dokunmaz bu para sana ilerde
Ya orasını bırakın Adsense nasıl açabilriim. kaç hit gerekir?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

samet4747

80+ Platinum
Bak şimdi şartları yazıyorum

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Valla hiç hatırlamıyorum ki geçen sene ben bu işlerle ilgileniyordum seneye tarihle ilgili yazıların olduğu Bir website açmayı düşünüyorum ama İngilizce blog da açabilirim kararsız kaldım
Benim görüşüm İngilizce açman. Daha çok kullanıcı bulabilirsin gibime geliyor.
1 ayda 3k+ hit nasıl? Günlük ortalama 50-150hit alıyorum(benim girdiklerim sayılmıyor)
Daha yeni açtım 1. ayım bitti.

Berke Gözükara

80+ Bronze
Benim görüşüm İngilizce açman. Daha çok kullanıcı bulabilirsin gibime geliyor.
1 ayda 3k+ hit nasıl? Günlük ortalama 50-150hit alıyorum(benim girdiklerim sayılmıyor)
Daha yeni açtım 1. ayım bitti.
Hiçbir fikrim yok valla ama İsmet eroğlu aklımda kaldı çok iyi kanal takip edebilirsin şimdi Türkçe açarsam reklamı ucuz olucak ve heryerde sitemi paylaşabilecem dc ortamlarında forumda youtubede fb gruplarına ama İngilizce açarsam reklamı pahalı olucak ve nerede paylaşıcam İngilizce Metin’i iyi yazmam lazım bir tek İngilizcenin geliri fazla olucak

samet4747

80+ Platinum
Baltazar alacağını aldı

Son düzenleme:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hiçbir fikrim yok valla ama İsmet eroğlu aklımda kaldı çok iyi kanal takip edebilirsin şimdi Türkçe açarsam reklamı ucuz olucak ve heryerde sitemi paylaşabilecem dc ortamlarında forumda youtubede fb gruplarına ama İngilizce açarsam reklamı pahalı olucak ve nerede paylaşıcam İngilizce Metin’i iyi yazmam lazım bir tek İngilizcenin geliri fazla olucak
Eğer İngilizce'n güzelse ve konuları kolayca bulabileceksen Dil popülasyonu ve araştırma/ siteye girme oranı ve reklam gerliri daha fazla oluyor. Başta zorlanırsım gibime geliyor . Biraz düşün ona göre yol çiz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-) Özgün içerik olacak;
Örneğin yazını yazdın
Alıntıyı görüntüle
sonra gelip https://smallseotools.com/plagiarism-checker/ gibi sitelerden kopya kontrol yapman gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Plagiarism yani kopya %1 dahi olsa ve sen bunu yayınlasan Adsenseyi unut. o Her zaman unique yani özgün olacak yeşil olacak bunun gibi;
Alıntıyı görüntüle
2-) Hakkında, iletişim ve gizlilik politikası ile bağlantılı çerezleri tam uygulaman gerekiyor.
Adsense siteni incelerken bunun gibi alanlar ile karşılaşmalı.
Alıntıyı görüntüle
3-) ilegall crack gibi konuların bahsi dahi sitende geçmeyecek.
4-) sitenin 404 sayfaları tam olmalı. Yani kullanıcı sorunlu bir sayfaya vb. bir alana gelince kendini güvende hissetmeli.
Alıntıyı görüntüle
5-) SSL sertifikası olmalı
Alıntıyı görüntüle
6-)Organik hite sahip olmalısın kesinlik organik hitsiz bir site adsense alamaz alsa kısıtlmalı bir serüven yaşarsın. Organic her zaman diğerlerinden çok olacak.
Alıntıyı görüntüle
7-) sitenin search consoleye ve analyticse bağlı olması gerekiyor.
:cool: ya 200 kelimelik 50 yazın olacak yada 500 kelimelik 20 yazın olacak.
Eyvallah <3 hepsine bakacağım şimdi adamsın

samet4747

80+ Platinum
Eğer İngilizce'n güzelse ve konuları kolayca bulabileceksen Dil popülasyonu ve araştırma/ siteye girme oranı ve reklam gerliri daha fazla oluyor. Başta zorlanırsım gibime geliyor . Biraz düşün ona göre yol çiz bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah <3 hepsine bakacağım şimdi adamsın
Ne demek knk fakat bu dediklerim şart haberin bunları yaparsan 1 hafta içinde %90 ihtimal onay alırsın bende fazlası olduğu için 2 günde aldım ne kadar iyi site o kadar kolay AdSense

Berke Gözükara

80+ Bronze
1-) Özgün içerik olacak;
Örneğin yazını yazdın
Alıntıyı görüntüle
sonra gelip https://smallseotools.com/plagiarism-checker/ gibi sitelerden kopya kontrol yapman gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Plagiarism yani kopya %1 dahi olsa ve sen bunu yayınlasan Adsenseyi unut. o Her zaman unique yani özgün olacak yeşil olacak bunun gibi;
Alıntıyı görüntüle
2-) Hakkında, iletişim ve gizlilik politikası ile bağlantılı çerezleri tam uygulaman gerekiyor.
Adsense siteni incelerken bunun gibi alanlar ile karşılaşmalı.
Alıntıyı görüntüle
3-) ilegall crack gibi konuların bahsi dahi sitende geçmeyecek.
4-) sitenin 404 sayfaları tam olmalı. Yani kullanıcı sorunlu bir sayfaya vb. bir alana gelince kendini güvende hissetmeli.
Alıntıyı görüntüle
5-) SSL sertifikası olmalı
Alıntıyı görüntüle
6-)Organik hite sahip olmalısın kesinlik organik hitsiz bir site adsense alamaz alsa kısıtlmalı bir serüven yaşarsın. Organic her zaman diğerlerinden çok olacak.
Alıntıyı görüntüle
7-) sitenin search consoleye ve analyticse bağlı olması gerekiyor.
:cool: ya 200 kelimelik 50 yazın olacak yada 500 kelimelik 20 yazın olacak.
Böyle mesaj yazanlara bayılıyorum ya süper eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,325
Üyeler
168,926
Son üye
Xanneyy
Top Bottom