Neler Yeni

Web site yapıp satmak?

efe.glkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve Web site ve yazılım gibi şeylere aşırı ilgim var. Wordpress ile Web site açabiliyorum. Ve ben bu yeteneğimi pazarlamak istiyorum. İşin aslı wordpress ile e-ticaret olsun kurumsal olsun site kurup satabilir miyim? Bu işlerin süreci nasıl işler yapan var mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu çok uzun bir süreç. Önce site yapmayı öğreneceksin, sonra güvenlikli yazılım yazmayı öğreneceksin sonra e ticaret satış düşüneceksin.

efe.glkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu çok uzun bir süreç. Önce site yapmayı öğreneceksin, sonra güvenlikli yazılım yazmayı öğreneceksin sonra e ticaret satış düşüneceksin.
Ben site yapmayı biliyorum mesela hazır wordpress temaları kullanıp müşteriye özel site yapabilir miyim? Ücreti ne olur

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben site yapmayı biliyorum mesela hazır wordpress temaları kullanıp müşteriye özel site yapabilir miyim? Ücreti ne olur
Emin ol bunu sana yaptırmak yerine o adam gider özel birini tutar. Git yazılımda ustalaş. Parayı düşünme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve Web site ve yazılım gibi şeylere aşırı ilgim var. Wordpress ile Web site açabiliyorum. Ve ben bu yeteneğimi pazarlamak istiyorum. İşin aslı wordpress ile e-ticaret olsun kurumsal olsun site kurup satabilir miyim? Bu işlerin süreci nasıl işler yapan var mı?
Wordpress hazır zaten seçiyorsun bitiyor üsteki arkadaşın dediği gibi önce yazılım öğrenmelisin

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Wordpress e kimse para vermez buyuk ihtimalle verirse 5 10 tl kardasindir diyelim. He para kazanacam dersen ögrenmen gereken birkaç dil var
-html & css (basittir kisa zamanda ögrenirsin)
- javascript(ne kolay ne zor)
-php (kolay)
-boostrap(eh)
-jquery(orta)
Bunlari ögrenirsen para kazanabilirsin ancak öyle word press ile olacak iş değil ki e ticaret sitesi yapacam diyorsun müşterinin 1. Amaci güvenlik oluyor kredi kart bilgileri calinmasin musteri bilgileri calinmasin falan.

samet4747

80+ Platinum
Yazılım olmadan para kazanmayacağını söyleyenler olmuş komik .d. Tabii ki Wordpress ile site yapıp satabilirsin bu işler ile ilgileniyorum, Wordpress ile trendyol yapma imkanın var fakat onun için de Wordpress bilgin olmalı. Yani yazılım zor geliyorsa Wordpress üzerine çok emek sarfederek ustalaşırsan trendyol da yaparsın n11 de hepsi burada da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Emre
Wordpress ile yapıp satabilirsin. Satamazsın diyen arkadaşlar mantığını kullanarak söylüyorlar ama burası Türkiye. Wordpress ile 300-350₺ ye maliyet ile yapılan siteleri 2-3 bin ₺ ye satıldığını biliyorum. Sadece Wordpress iyi öğrenmen lazım. Hangi problemleri hangi eklentiler ile çözersin, stabiliteyi nasıl yakalarsın, SEO uyumlu nasıl yaparsın vs. Bu konularda iyi olursan ve çevren de varsa iyi kazanırsın. Zaten bu işte en iyi satış yeri çevrendir.

• Beğen
Reaksiyonlar: 6nok

6nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Emre Altınok
Wordpress e kimse para vermez buyuk ihtimalle verirse 5 10 TL kardasindir diyelim. He para kazanacam dersen ögrenmen gereken birkaç dil var
-php (kolay)
-boostrap(eh)
-jquery(orta)
Bunlari ögrenirsen para kazanabilirsin ancak öyle word press ile olacak iş değil ki e ticaret sitesi yapacam diyorsun müşterinin 1. Amaci güvenlik oluyor kredi kart bilgileri calinmasin musteri bilgileri calinmasin falan.
Ciddi misiniz?

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Domain'i 15-20 TL'ye alıp ( o zamanlar ucuzdu) kendi resellerimde siteyi kurup. Temasıydı şuydu buydu ayarlayıp anahtar teslim hale getirip 100-150 TL'ye satıyordum. Şimdi domain ve reseller host fiyatları arttığı için bu 100-150 TL 200-250 tl oldu. R10 virgül.net gibi webmaster sitelerinde takılarak güzel paralar kazanabilirsin. Takıldığın yer olursa pm at yardımcı olurum. Kolay gelsin :)

@DoğuamaBatı wordpress'e para mı verilmiyormuş, bilindik çoğu teknoloji ve haber sitesi wordpress tabanlı.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,978
İsim
Chloe Grace Moretz
valla sanal yoldan para kazanmak istiyorsan neye ilgin olduğun ve ney seni sıkmadan rahatça kazandırıyor ben şahsen oyunlardan kazanıyorum paramı

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Wordpress hazır şablon tema her şey hazır zaten onu satamazsın youtube videoları var html css vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Aydın
Wordpress e kimse para vermez buyuk ihtimalle verirse 5 10 TL kardasindir diyelim. He para kazanacam dersen ögrenmen gereken birkaç dil var
-php (kolay)
-boostrap(eh)
-jquery(orta)
boostrap = hardcore survival 😂😂

Top Bottom