YouTube üzerinde bir sürü video var bununla ilgili. HTML,CSS falan bakabilirsin.Ben kodlama öğrenmek istiyorum amacım site kodlamak bunun için HTML gerektiğini biliyorum ama il önce hangi dilden başlamalıyım?
Devletin kendi sitesiBurdan kayıt yapabilirsiniz bedava birsürü kurs varVeri tabanı Saldırıları ve Veri tabanı Güvenliği
<section class="container" style="margin-bottom:20px"> <div id="tab-container" class="tab-content"> <div id="faq-block" class="partial-removable-block"> <div id="faq" class="tab-pane fade active show"> <div class="row"> <div class="col-md-12 col-xs-12 col-sm-12"> <div id="accordion"> <div...www.btkakademi.gov.tr
Yazılım dili diye bir şey de yok, o programlama dili.Html bir yazılım dili değildir,işaretleme dilidir.CSS'de bir yazılım dili değildir.HTML'in görüntüsünü daha iyi hale getirir.Örneğin Şöyle düşün.HTML senin iskelet sistemin.CSS ise senin derin,dokuların.Javascript ise o dokuları hareket ettiren sinirlerin gibi bir şey.
Tavsiyem HTML,CSS ve Javascript öğrenmen.Javascript öğrenmen gerek çünkü örneğin bir E-ticaret sitesi yapmayı düşünüyorsan onu dinamikleştirmen gerek her zaman sunucuya uzaktan bağlanıp .html uzantılı dosyaların içindeki yazıları değiştirip uğraşman sana büyük bir zaman kaybı yaratır.
internetteki derslerden faydalanabilirsin örnek ben html ve css biraz biliyorum ama sıkıcı geldiği için bıraktım seviyorsan sana programlarınıda söyleyim dreamweawer ve visual studio kullandım ben sende deneyebilirsinBen kodlama öğrenmek istiyorum amacım site kodlamak bunun için HTML gerektiğini biliyorum ama il önce hangi dilden başlamalıyım?
Html ana taban htmlBen kodlama öğrenmek istiyorum amacım site kodlamak bunun için HTML gerektiğini biliyorum ama il önce hangi dilden başlamalıyım?
Yorumları okurken her yerde bu yazıyı aradım. Tebrikler, kesinlikle.Html bir yazılım dili değildir,işaretleme dilidir.CSS'de bir yazılım dili değildir.HTML'in görüntüsünü daha iyi hale getirir.Örneğin Şöyle düşün.HTML senin iskelet sistemin.CSS ise senin derin,dokuların.Javascript ise o dokuları hareket ettiren sinirlerin gibi bir şey.
Tavsiyem HTML,CSS ve Javascript öğrenmen.Javascript öğrenmen gerek çünkü örneğin bir E-ticaret sitesi yapmayı düşünüyorsan onu dinamikleştirmen gerek her zaman sunucuya uzaktan bağlanıp .html uzantılı dosyaların içindeki yazıları değiştirip uğraşman sana büyük bir zaman kaybı yaratır.