Neler Yeni

web sitesi oluşturma

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
beyler selamlar biz su tesisatçısıyız ve bir web site yapmak istiyoruz ilçemizde fayans arkasındaki borularda oluşlan su kaçaklarını bulan tek tesisatçı biziz diyebilirim ve de bir web sitesi yapmak istiyoruz müşteriler google su tesisatçısı kaçak patlak bulma vs. vs. şeyler yazdığında ismimizin çıkmasını istiyoruz ne yapabiliriz ya da ne yapabilirsiniz nasıl bir yol izlemeliyiz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
hocam websiteyi yaparsınız ama gerisi biraz profesyonellere bırakmanız gereken bi konu

Ben tasarımcıyım siteyi ben yaparım size

ama öne çıkmadır o dur budur onun için farklı birisi ile anlaşmanız gerekiyor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siteyi siz yapacaksanız öncesinde bir domain ( alan adı almanız gerekiyor) ve hosting (kısaca sunucu). Bunlar için f/p olarak Guzelhosting öneririm.
  • Bu işleri hiç bilen biri değilseniz içinden çıkmanız biraz zor, sonrasında site altyapısını (Wordpress vs.) seçip kurmanız ve düzenlemeniz gerekiyor veya Webflow, wix gibi siteler ile yapılabilir.
  • Görseller siteyi vs. yaptınız diyelim, aramalarda çıkmak için sitenizin SEO'sunun iyi olması lazım ve ek olarak google'ye reklam verebilirsiniz en üstte çıkmak için. SEO o kadar kolay değil, bunun için arama motorundaki kilit terimler ile vs. siteyi oluşturmanız gerekiyor.
  • Google haritalarda konum almanız gerekiyor, sizi daha kolay bulmaları için.
  • Bunun yanında sadece site değil sosyal medya da önemli. En azından Instagram ve Facebook şart gibi.
Bilmeyen birisinin maalesef bunları düzgün bir şekilde yapması çok zor. Bu yüzden destek alabilirsiniz.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
beyler selamlar biz su tesisatçısıyız ve bir web site yapmak istiyoruz ilçemizde fayans arkasındaki borularda oluşlan su kaçaklarını bulan tek tesisatçı biziz diyebilirim ve de bir web sitesi yapmak istiyoruz müşteriler google su tesisatçısı kaçak patlak bulma vs. vs. şeyler yazdığında ismimizin çıkmasını istiyoruz ne yapabiliriz ya da ne yapabilirsiniz nasıl bir yol izlemeliyiz
Biz wix ile yaptık https://www.aselsomine.net/

Tasarımı hoşuna gittiyse deneyebilirsin su tesisati yazdin mi ilk basta ciksin istiyorsan google ads’ten reklam vericeksin deli gibi öyle çıkar tabi bunlar çok detayli konu ben çok kolaydan anlattim

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
işte bende çok karışık olduğu için yardım istiyorum

Google reklamları hariç, tamimiyle site kurulumu için bütçenizi özelden yazarsanız belki yardımcı olabilirim veya işinizi çözebilecek kişilere yönlendirme yapabilirim.

Zepett8

80+ Bronze
Öncelikle merhaba. Eğer site yapacak birini arıyorsanız iletişime geçebiliriz.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar hepünüze teşekkürler ama ben kendim yapmak istiyorum nasıl yapabilirim onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

acaba hangi siteden tasarım yapıyorsunuz

Top Bottom