Web Sitesi Üste Çıkarma ve Backlinkler

Reaksiyon skoru
144

Merhabalar Babam gaziantep de bir tüp damacana su bayisi Dükkan adı AKARSU TİCARET
Geçtiğimiz günlerde site yenileyemediğim içinde konu açmıştım saolsun bir arkadaş yeniledi yardımcı oldu saolsun web dosyaları bendeyken kendimin nasıl yayımlayabileceğimi fln da öğretti
İlk yayımlamada site belli mahalle adları ile aratınca 4. 5. sıralarda rekabet olmayan yerlerde 3. sıralarda çıkmaya başladı ama tam istediğim performans bu değildi malesef çünkü arama alamıyorum malesef
Kuzenlerimde tüpçü onlar işin afedersiniz b*kunu çıkarıp 4 5 tane telefon numarası ile yandex de sahte işletmelerle instagramla facebookla web sitesiyle spam yapıp gereksiz bi rekabet yarattığından dolayı bu konuda zorlanıyorum.
Size sorum şu olacak bu siteye geçen sene arkadaşıma yaptırdığımda 10k backlink için para verdim oda bot sitesi fln çıktı galiba faydasndan çok zararı oldu ama şuda var kuzenlerimde aynı hatayoı yaptığında şuan eşit şartlardayız.

Backlink in ne olduğunu tam olarak kavradım ama nasıl uygulayacağımı bilmiyorum Mesela antep içinde web sitesi olan tesisatçıdır kombicidir ne bilim çilingircidir fln bunlarla anlaşıp birbirimizin sitesine link koymalı bişey yapmamız gerekiyor anladığımca güven arttırma ile ilgili şekilde.

Ama bunu nasıl yapacağız sonuçda kuzenleride çaktırmamamız lazım sonuçda herifler biz ekmek yemeyelim diye götürmedikleri su siparişlerini bile biz götürmeyek diye sağa sola yabancıya veriyorlar. Neden böyle bi ilişkimiz var Bu ç@kk@llar bizim dükkanımıza kendi telefon numaralarını koyup baya ekmek yediler biz kapatma durumuna kadar geldik bunu ben farkettim akşam sadece "Bu numaraları kaldırın" dedik adam bize "Siz bana ""SEN"" diye hitap edemezsin dedi egosu tavan yaptı ondan beri ne yapmaya kalksak baltalamaya kalkıyor şimdi karataşa bi küçük tüpe gelmemesine rağmen burayada bi sahte google maps işletmesi koymuş ve gelen siparişi götürmüyor bile sağa sola veriyor biz götürmeyek diye. Ayrıca benim google maps işletmemide kapattırdı 247 tane 5.0 yorum vardı a* hepsi gitti kurtaramadım ne yaptıysam google a onaylatamıyom bi türlü 1 hafta bekledim sakinlemesini ortalığın yarın öbürgün sıfırdan kuracam gibi onuda.
Yani durum böyle bu siteyi nasıl üstlere çıkartırım?
Backlink nasıl ve onların görmeyeceği şekilde yaparım?
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Resimlere bakarsnız benim için kritik bi mahalle olan yeditepede benim site çıkmıyor ama gördüğünüz gibi adamlar Görkem ve Gülensu ticaret adı altında 2 site ile orayı 2 makas altına almışlar ve daha 2 3 sayfa google da ilerleseniz bile onların siteleri hesapları vs dolu.
15 temmuz mahallesinde AKARSU TİCARET sitem 4. sırada ve ona rağmen arama gelmiyor bana 15 temmuzdan mesela.
Dükkanım karataşda ve Karataşın yanındaki akkent şahintepe mahallelerinde tüp çok gitmiyor haftada 1 2 tane mutfak tüpü anca satarsın gelirse komple mahalle doğalgaz ona rağmen bile adamlar oraları bile komple ellerine almışlar bize zırnık koklatmıyorlar.
Üniversite sınavına hazıralnıyom sırf bu ç*k*llar yüzüne 1 tüp götürcem diye 20km uzağa beykente gittim bi kere feriştahhım öpüldü öyle işte daha kadın parayıda vermedi ömrümü yemişler vs
yardımcı olabilcek biri varsa iyi olur.
Forumdan özelden detaylı konuşabilirsek fln

Ekler

• 1783977142926.webp
    1783977142926.webp
    73.8 KB · Hit: 11
  • 1783977323998.webp
    1783977323998.webp
    71.3 KB · Hit: 10
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri