Neler Yeni

Web tasarımcılığı okumak

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kuzenim bugün bilişim bölümünü seçdi, meslek lisesinde normalde nâkill istiyecekdi ama şu an alamıyor ve ondan daha yüksek puanlı 40 kişi var büyük ihtimal 10. sınıf da bir Anadolu lisesine gidebilecek bir yandan da meslek lisesi okumak istiyor ama aklında su sorular var web tasarımcılığında is olanağı var mı, ve maaşları düşük mü ortalama kaç bin tl alıyorlar ?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende Web tasarım okudum ama Bi halta yaramıyor. Wix gibi siteleri herkes biliyor artık. Gerek kalmadı tasarımcıya.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
İlan olabilir ama önü açık bir meslek değil.
Önü açık bir meslek değil derken?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuzenim bugün bilişim bölümünü seçdi, meslek lisesinde normalde nâkill istiyecekdi ama şu an alamıyor ve ondan daha yüksek puanlı 40 kişi var büyük ihtimal 10. sınıf da bir Anadolu lisesine gidebilecek bir yandan da meslek lisesi okumak istiyor ama aklında su sorular var web tasarımcılığında is olanağı var mı, ve maaşları düşük mü ortalama kaç bin TL alıyorlar ?
Bende Web Tasarım okudum lise zamanımda. Olay kendini geliştirmekte bitiyor. Ben liseden mezun olduktan sonra kendimi sürekli geliştirdim. Önemli olan mesleğini severek yapmak ve sürekli kendini yenilemek.

Web programcılığı, Web Tasarımı okumak sadece tek başına yetersiz gelebilir. Çünkü asıl iş tasarım değil o tasarımın işlevindedir.

Bence okuyabilir, okunması gereken bir bölümdür. Önü açık bir meslektir. Kendini geliştirirse.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önü açık bir meslek değil derken?
Bende Web Tasarım okudum lise zamanımda. Olay kendini geliştirmekte bitiyor. Ben liseden mezun olduktan sonra kendimi sürekli geliştirdim. Önemli olan mesleğini severek yapmak ve sürekli kendini yenilemek.
Web programcılığı, Web Tasarımı okumak sadece tek başına yetersiz gelebilir. Çünkü asıl iş tasarım değil o tasarımın işlevindedir.
Bence okuyabilir, okunması gereken bir bölümdür. Önü açık bir meslektir. Kendini geliştirirse.
gelistirmekden kasdın photosop filan öğrenmesimi

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
gelistirmekden kasdın photosop filan öğrenmesimi
Photoshop ve çeşitli programlar ile çizim yapar hayal gücünü orada çizime döker. Kodlamaya gelince dilediğini yapabilir. Bu türk bölümlerde, hele ki kodlama işlerinde her istediğini yapabilirsin.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Photoshop ve çeşitli programlar ile çizim yapar hayal gücünü orada çizime döker. Kodlamaya gelince dilediğini yapabilir. Bu türk bölümlerde, hele ki kodlama işlerinde her istediğini yapabilirsin.
şen suan ne isi yapiyorsun peki.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
şen suan ne isi yapiyorsun peki.
Ben şuan özel bir üniversitede Bilgisayar Mühendisliği bölümünde son sınıf öğrenciyim. Aslında uzatmalı öğrenciyim alttan dersim kaldı.
Şuanda Koç Bilgi ve İletişim Hizmetleri'nde yazılım bölümünde eğitimlere giriyorum. Eğer kazanırsam yazılım bölümünde işe başlayacağım. Robot geliştirme, uygulama geliştirme vs.
Ek olarak Web Tasarımı yapıyorum ama sadece tasarım ile uğraşıyorum. Back-end ile uğraşmıyorum.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
freelance iş bulabiliyormusun
Elbette bulunur ama ben aramıyorum. Benim zamanımda vardı fakat eğer şimdi sadece tasarım için işçi arayan yoksa mutlaka hem tasarım hem tasarımı işlevsel hale getirecek eleman her zaman aranır. Yani demek istediğim web programcılığı, tasarımı okumak her zaman yanında artı puan verecektir sana. Boş bir bölüm değil. Sadece günümüzde tek başına pek bir işevi yoktur neden çünkü artık hazır sistemler mevcut. Teknoloji gelişiyor. Geliştikçe kendimizi de geliştirmek gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,652
Üyeler
166,052
Son üye
Efkan5706
Top Bottom