Neler Yeni

Webcam alıcam ama karar veremedim

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Yeni pc aldım ve masaüstü olduğu için doğal olarak webcam yok. Bir ay kadar sonra okulların açılacağını düşünürsek uzaktan eğitim vs devam edicek her türlü. Bu yüzden webcam almak istiyorum ama kalitelerine göre pahalı geldiler bana. Mesela c270 ve c310 280~300 tl bandında ve 720p 30 fps kamera için gereksiz pahalı bence. C525 belki düşünülebilir çünkü auto focus var. Diğer markalara da pek güvenemiyorum nedense. Uygun fiyatlı kaliteli webcam önerebilir misiniz?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Yeni PC aldım ve masaüstü olduğu için doğal olarak webcam yok. Bir ay kadar sonra okulların açılacağını düşünürsek uzaktan eğitim vs devam edicek her türlü. Bu yüzden webcam almak istiyorum ama kalitelerine göre pahalı geldiler bana. Mesela c270 ve c310 280~300 TL bandında ve 720p 30 fps kamera için gereksiz pahalı bence. C525 belki düşünülebilir çünkü auto focus var. Diğer markalara da pek güvenemiyorum nedense. Uygun fiyatlı kaliteli webcam önerebilir misiniz?
knk alakasız amaben bi uygulamayla telefonumu webcam gibi kullanıyordum eskiden eğer hala öyle bir uygulama stabil şekilde görüntü verirse webcam almanı önermem

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
knk alakasız amaben bi uygulamayla telefonumu webcam gibi kullanıyordum eskiden eğer hala öyle bir uygulama stabil şekilde görüntü verirse webcam almanı önermem
Görüntü kalitesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Dediğiniz gibi C525 alınabilir. 300 TL'lik kamera yerine zaten telefon kameranızı kullanmanız daha iyi olur bence. Telefon kamerasının tek kötü yanı görüntüyü geç vermesi. Tabi kaliteli telefonunuz varsa geçerli bu.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak etme baya araştırdım fakat iPhone kullandığım için pek seçenek yok olsa bile paralı oldukları için deneme sürümlerinde kamerada saçma sapan uygulama adı falan yazıyor. Ayrıca bilgisayarı kullanırken telefona da ihtiyacım var telefon webcam olarak kalınca neyle çağrı atıcam mesaj atıcam .d

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Görüntü kalitesi.
valla ben kablo kabloyla bağlamıştım telefon kamerası ne kadar kaliteli ise ama onlineda çalışır mı bilmem ben bandicamden kamera kaldı alıp gta 3 videosu çekiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merak etme baya araştırdım fakat iPhone kullandığım için pek seçenek yok olsa bile paralı oldukları için deneme sürümlerinde kamerada saçma sapan uygulama adı falan yazıyor. Ayrıca bilgisayarı kullanırken telefona da ihtiyacım var telefon webcam olarak kalınca neyle çağrı atıcam mesaj atıcam .d
hocam o zaman webcam al dediğin c525 alınabilir

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben kablo kabloyla bağlamıştım telefon kamerası ne kadar kaliteli ise ama onlineda çalışır mı bilmem ben bandicamden kamera kaldı alıp gta 3 videosu çekiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o zaman webcam al dediğin c525 alınabilir
Kankam uygulamanın adını hatırlıyorsan söyler misin?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
C310 un kalitesi bence fiyatına göre gayet iyi ama c270 için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ayrıca 1080p 60Fps diye pazarlanan ürünlerin de görüntü kalitesi baya kötü.(ucuz olanlar)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Top Bottom