Teşekkürler, en çok bunu gördüm forumda kullananlar bilgi verir mi acabaEverest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest SC-HD03 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, 844,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben kullanıyorum. Kalitesi güzel. Tek sıkıntısı balık gözü olması.Teşekkürler, en çok bunu gördüm forumda kullananlar bilgi verir mi acaba
Yani bu kameradaki kötü özellik kamera geniş açı alıyor bu yüzden odan yamuk yumuk gözüküyor.karşı tarafın seni görmesini etkileyen bir durum yok değil mi görüntü anlamında
Benim önerim 1 yıldır kullandığım Everest sc-hd01. Daha kaliteli bir kamera ama bütçenizi aşıyor. Sıkıntı değilse bakabilirsiniz.anladım, deneme değer bu fiyatlarda başka bir webcam bulamadım teşekkür ederim
evet biraz aşıyor çok kullanacağımdan değil ama ara sıra da olsa toplantılara girebilirim o sebeple idarelik bişey bakıyorumBenim önerim 1 yıldır kullandığım Everest sc-hd01. Daha kaliteli bir kamera ama bütçenizi aşıyor. Sıkıntı değilse bakabilirsiniz.
Everest SC-HD01 Mikrofonlu Webcam Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest SC-HD01 Mikrofonlu Webcam fiyatlarını Akakçe ile takip et! Everest SC-HD01 Mikrofonlu Webcam özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Twich için en fazla 400 e bir webcam arıombu fiyatlarda 1080p bakabilirsin bence