MattJohn
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
- Bütçe
- 2500
Herkese merhaba arkadaşlar,
Bir süredir hem iş görüşmeleri, hem de online toplantılar için bir webcam arayışı içindeyim. Bu süreçte biraz araştırdım ve birkaç modele kadar indirdim ama kafamda hâlâ netleşmeyen noktalar var, o yüzden sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Genel İsteklerim:
• Görüntü kalitesi önemli. Net ve canlı görüntü vermesini istiyorum, özellikle loş ışıkta performansı kötü olmasın.
• Mikrofon kalitesi iyi olsun. Harici mikrofonla uğraşmadan kullanılabilir olması tercihim ama profesyonel bir cihazda harici mikrofon zorunluluğu sorun olmaz.
• Uzun ömürlü ve güvenilir marka olsun.
• Bütçe: 2500 TL civarı.
En Çok Beğendiğim 2 Model:
Konftel CAM20
* 4K çözünürlük
* Dahili mikrofon yok
Logitech Brio 100
* 1080p çözünürlük
* Dahili mikrofon var
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Başka webcam öneriniz var mı?
Bir süredir hem iş görüşmeleri, hem de online toplantılar için bir webcam arayışı içindeyim. Bu süreçte biraz araştırdım ve birkaç modele kadar indirdim ama kafamda hâlâ netleşmeyen noktalar var, o yüzden sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum.
Genel İsteklerim:
• Görüntü kalitesi önemli. Net ve canlı görüntü vermesini istiyorum, özellikle loş ışıkta performansı kötü olmasın.
• Mikrofon kalitesi iyi olsun. Harici mikrofonla uğraşmadan kullanılabilir olması tercihim ama profesyonel bir cihazda harici mikrofon zorunluluğu sorun olmaz.
• Uzun ömürlü ve güvenilir marka olsun.
• Bütçe: 2500 TL civarı.
En Çok Beğendiğim 2 Model:
Konftel CAM20
* 4K çözünürlük
* Dahili mikrofon yok
Logitech Brio 100
* 1080p çözünürlük
* Dahili mikrofon var
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Başka webcam öneriniz var mı?