Öneri Webcam Tavsiyesi – Görüşlerinize İhtiyacım Var!

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Bütçe
2500
Herkese merhaba arkadaşlar,

Bir süredir hem iş görüşmeleri, hem de online toplantılar için bir webcam arayışı içindeyim. Bu süreçte biraz araştırdım ve birkaç modele kadar indirdim ama kafamda hâlâ netleşmeyen noktalar var, o yüzden sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum.

Genel İsteklerim:
• Görüntü kalitesi önemli. Net ve canlı görüntü vermesini istiyorum, özellikle loş ışıkta performansı kötü olmasın.
• Mikrofon kalitesi iyi olsun. Harici mikrofonla uğraşmadan kullanılabilir olması tercihim ama profesyonel bir cihazda harici mikrofon zorunluluğu sorun olmaz.
• Uzun ömürlü ve güvenilir marka olsun.
• Bütçe: 2500 TL civarı.

En Çok Beğendiğim 2 Model:

Konftel CAM20

* 4K çözünürlük
* Dahili mikrofon yok

Logitech Brio 100
* 1080p çözünürlük
* Dahili mikrofon var

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Başka webcam öneriniz var mı?

Hiç önerisi tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar?

Iriun webcam
0tl
Telefon kaç megapikselse
Telefon mikrofonuyla.

Iriun webcam
0tl
Telefon kaç megapikselse
Telefon mikrofonuyla.
Hocam telefonu da kullanmam gerekebilir toplantı sırasında, webcam lazım bana dijital bir çözüm değil. Mikrofonlu ya da mikrofonsuz bir webcam.

webcam konusu baya bir sıkıntı ya araştırdım hepsinin bir yerden eksiği var oyüzden ben eski telefonumu webcam olarak kullanıyorum

webcam konusu baya bir sıkıntı ya araştırdım hepsinin bir yerden eksiği var oyüzden ben eski telefonumu webcam olarak kullanıyorum
Hocam eksiği olacak zaten hatasız webcam olmaz, aslında bahsettiğim konftel baya güzel, dahili mikrofonu yok sadece, onu alıp ekstra mikrofon mu alsam bir de? Ya da laptop mikrofonu yeterli olur mu? Biraz sağa koymuş olucam laptopu.

Merhabalar, ben de arkadaşın paylaştığının farklı bir versiyonunu kullanıyorum, ara ara Amazon da stoğa giriyor listenize ekleyin takip edin bu aralar tekrar gelebilir... Bu ürün, eğer oda ve masaüstü aydınlatmanızda bir sıkıntı yoksa, profesyonel anlamda her işinizi görür, yaklaşık 2 senedir aktif olarak ve yeri geldiğinde net meeting için kullanıyorum, tavsiye ederim..

Merhabalar, ben de arkadaşın paylaştığının farklı bir versiyonunu kullanıyorum, ara ara Amazon da stoğa giriyor listenize ekleyin takip edin bu aralar tekrar gelebilir... Bu ürün, eğer oda ve masaüstü aydınlatmanızda bir sıkıntı yoksa, profesyonel anlamda her işinizi görür, yaklaşık 2 senedir aktif olarak ve yeri geldiğinde net meeting için kullanıyorum, tavsiye ederim..

Hocam aydınlatma o kadar da iyi değil, düşük ışıkta da performanslı çalışması lazım. Ya da her türlü ring light mı alıcam?

Hocam aydınlatma o kadar da iyi değil, düşük ışıkta da performanslı çalışması lazım. Ya da her türlü ring light mı alıcam?
Allmadan önce arastirdigim dönemde öğrendiğim şeylerden birisi de piyasanın en kral ürününü de alsan ortam aydınlatma verimli değilse bu tarz cihazların karşılığının tam olarak alınamadığıydı.. Yani kabul edilir bi düzeyde aydınlatmanız var ise web cam ler hakkını veriyor size.. Bu teorimi birçok kurumsal satış yapan firma uzmanlarından da teyit etmistim zamanında.. Eğer bu tanıma gerek duymayan bir web cam varsa forumdaki diğer arkadaşlar öneride bulunacaktır..

Allmadan önce arastirdigim dönemde öğrendiğim şeylerden birisi de piyasanın en kral ürününü de alsan ortam aydınlatma verimli değilse bu tarz cihazların karşılığının tam olarak alınamadığıydı.. Yani kabul edilir bi düzeyde aydınlatmanız var ise web cam ler hakkını veriyor size.. Bu teorimi birçok kurumsal satış yapan firma uzmanlarından da teyit etmistim zamanında.. Eğer bu tanıma gerek duymayan bir web cam varsa forumdaki diğer arkadaşlar öneride bulunacaktır..
Hocam o zaman ben ışık olayını bir şekilde hallederim sorun yok, şu an diğer şeylere odaklanabiliriz

Geri