Websitem nasıl olmuş?

Selamlar daha öncede bir site paylaşmıştım, bu 2. versiyonu. Sizce nasıl olmuş?

site güzel duruyor birkaç yerde hatalar var düzeltilir.

ama bu tarz siteler dolandırıcı gibi geliyor bana insan alışık değil göze hitap etmiyor :D kötü olmuş manasında değil

site güzel duruyor birkaç yerde hatalar var düzeltilir.

ama bu tarz siteler dolandırıcı gibi geliyor bana insan alışık değil göze hitap etmiyor :D kötü olmuş manasında değil
hatalar hangi kısımda hocam

neden dolandırıcı gibi geliyor ki

hatalar hangi kısımda hocam

neden dolandırıcı gibi geliyor ki

Tasarım olarak iyi ama bu tarz sitelere gözümüz alışık değil en azından benim.

hata sayılır mı bilmiyorum ama bu kısım tam görünmüyor.

1747419178367.webp

aynı yerde fare ile üstüne gelince bu kısımda tam görünmüyor ve fiyat için tıklama yapılmıyor
1747419337933.webp

ek öneri olarak ana sayfa çok beyaz geldi bana şu tarz fotoğraf sonra farrklı başlk altında ayrı bir renk
1747419630025.webp

site işlerinden çok anlamam sadece öneri

Tasarım olarak iyi ama bu tarz sitelere gözümüz alışık değil en azından benim.

hata sayılır mı bilmiyorum ama bu kısım tam görünmüyor.

Alıntıyı görüntüle

aynı yerde fare ile üstüne gelince bu kısımda tam görünmüyor ve fiyat için tıklama yapılmıyor
Alıntıyı görüntüle
hocam orasını bilerek tıklanamaz yaptım ux açısından yanlış oluyor, yazılarında kesilmesini çok önemsemedim açıkçası o kadar detaya girmek istemiyorum msdmks

Cahilliğimi mazur görün ama şöyle kısa bir bakış attığımda anladığım, eli ayağı düzgün yapay zeka programlarının yaptığını size parayla yapıyoruz gibi bir izlenim verdi.

Anladığımın dışında bir hizmet veriliyorsa kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, lütfen açıklayın. İkinci olarak arkadaşların da dediği gibi Ne Dediler kısmı çok amatörce ve güvenilmez hissettirdi.

Cahilliğimi mazur görün ama şöyle kısa bir bakış attığımda anladığım, eli ayağı düzgün yapay zeka programlarının yaptığını size parayla yapıyoruz gibi bir izlenim verdi.

Anladığımın dışında bir hizmet veriliyorsa kimseyi yanlış yönlendirmek istemem, lütfen açıklayın. İkinci olarak arkadaşların da dediği gibi Ne Dediler kısmı çok amatörce ve güvenilmez hissettirdi.
Yanlış anlamışsınız hocam, sadece grafik tasarım hizmeti veren bir site bu :)

Kurucu ile tanışın kısmında fotoğrafını gördüm de. Geçen gün Sahibinden de ekran kartı alımı ile ilgili iletişime geçmiştim hatta sizde donanım arşivi forumundan mısınız diye konuşmuştuk. İkinciye denk gelince selam vereyim dedim. Siteniz hayırlı olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende varmı diye sormuştum sizde elden tercih ettiğinizi bana güvendiğinizi ama başka teklifler olduğunu olmazsa bana yazacağınızı söylemiştiniz. Bende haber beklerim demiştim. Sonra da başka ekran kartı almıştım rx 570 hatırladığım kadarıyla :)

Kurucu ile tanışın kısmında fotoğrafını gördüm de. Geçen gün Sahibinden de ekran kartı alımı ile ilgili iletişime geçmiştim hatta sizde donanım arşivi forumundan mısınız diye konuşmuştuk. İkinciye denk gelince selam vereyim dedim. Siteniz hayırlı olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende varmı diye sormuştum sizde elden tercih ettiğinizi bana güvendiğinizi ama başka teklifler olduğunu olmazsa bana yazacağınızı söylemiştiniz. Bende haber beklerim demiştim. Sonra da başka ekran kartı almıştım rx 570 hatırladığım kadarıyla :)
vay hocam nasılsınız, teşekkür ederim <3

vay hocam nasılsınız, teşekkür ederim <3
iyiyim ben teşekkür ederim sizi de iyi gördüm burada gördüğüme de böyle hayırlı bir konuda gördüğüme de çok sevindim. Tekrar hayırlı olsun siteniz güzel olmuş daha da güzelleştirirsiniz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,958
Üyeler
183,925
Son üye
utkuwxe
Geri