❌İndirim Bitti! Western 2TB WD BLACK SN850X , 6599 TL

Kingston renegade 500gb, kc3000 1tb, kingston g2 2tb ve patriot p300 2tb var 2tb olanları film arşivi için kullanıyorum sipariş verdim sonra iptal ettim . sn5000 4tb aldım amazondan 10k ya kc3000 sistem g2 oyun arşivi sn 5000 film arşivi p300 satıcam artık . alanlara hayırlı olsun güzel ssd . acaba 2k farkla team g70 pro mu alsaydım diye düşünüyorum 4tb sn5000 yerine
Hocam 4tb almaniz arşiv için mantıklı ama uzun süre mekanikler gibi depolayamaz belki biliyorsundur ama yinede yazayım.bu arada meslek ne , güzel harcama yapıyorsunuz 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müq valla garantinin uzun olması iyidir
Hocam sizde güzel harcama yapıyorsunuz meslek neydi 😊

Hocam 4tb almaniz arşiv için mantıklı ama uzun süre mekanikler gibi depolayamaz belki biliyorsundur ama yinede yazayım.bu arada meslek ne , güzel harcama yapıyorsunuz 😃

CNC torna freze

Değeriniz biliniyorsa güzel meslek
T1
G97 S M
G0 X Z
G71 U R
G71 P Q F
N
,
N
G0 G28 U W
M30
Böyle şeylerle uğraşmak zor
Zor zor hocam geçen ölüyordum az kalsın kodla bitse neysede makina patlattım makina bana patlatıyordu falan değişik bir ilişkimiz var makinalarla 🥲😂

Hdd bozulmalarından bıktığım için film arşivini. Ssd'ye artık yüklüyorum. Uzun süre kullanılmadığı zaman sıkıntı olduğunu biliyorum ama aktif olarak kullandığım için bir problem olacağını düşünmüyorum. Sizce sn5000 4tb yerine 2k farkla team g70 pro daha mı mantıklı olur . Fabrikada işçiyiz be hocam malum türkiye şartları bize göre her şey pahalı .

Hdd bozulmalarından bıktığım için film arşivini. Ssd'ye artık yüklüyorum. Uzun süre kullanılmadığı zaman sıkıntı olduğunu biliyorum ama aktif olarak kullandığım için bir problem olacağını düşünmüyorum. Sizce sn5000 4tb yerine 2k farkla team g70 pro daha mı mantıklı olur . Fabrikada işçiyiz be hocam malum türkiye şartları bize göre her şey pahalı .
İki m2ssd iyi hocam. Ben marka güvendiğim ve yıllarca dayanıklı olmasından dolayı WD seçerim. Yazdığın team SSD ise üretim göre kalitesi değişkenlik gösterebilir, kağıt üstünde pek güvenemedim.

İki m2ssd iyi hocam. Ben marka güvendiğim ve yıllarca dayanıklı olmasından dolayı WD seçerim. Yazdığın team SSD ise üretim göre kalitesi değişkenlik gösterebilir, kağıt üstünde pek güvenemedim.
Konudaki m2 hakkındaki yorumun nedir sistemim için aldım bugün arkadaşlar çok övdüler gen4 olması bişey ifade ediyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,093
Üyeler
183,059
Son üye
Thups
Geri