Üzerine basılı tutup arşive alWp de adi pek uygun olmayan bir gruptayim fakat arkadas ortami bozmakta istemiyorum. Adını gizleyebilir miyim yada direkt grubu
Diğer gruplari sabitle aşaği düşsün bide sessize al grubuWp de adi pek uygun olmayan bir gruptayim fakat arkadas ortami bozmakta istemiyorum. Adını gizleyebilir miyim yada direkt grubu
andorid se aero kullanan çok var youtubeden araştırabilirsinşz çok özelliği varWp de adi pek uygun olmayan bir gruptayim fakat arkadas ortami bozmakta istemiyorum. Adını gizleyebilir miyim yada direkt grubu
sessize alınca veya başka bir şey yapınca çıkmıyordu hatırlamıyorumArşivden başka yol yokmu arşiv simgesi en üstte oluyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arşivleyip sayfanın en altına yolluyorum fakat mesaj gelince arşivden çıkıyor hem en sonda hemde arşivden çıkmayacağı bir yol varmi? @federalper @şahin doğan
@egebaranakk0 @Arthur BAŞ
Sessize aliyosun ve üste çikmiyorArşivden başka yol yokmu arşiv simgesi en üstte oluyor zaten
Arşivleyip sayfanın en altına yolluyorum fakat mesaj gelince arşivden çıkıyor hem en sonda hemde arşivden çıkmayacağı bir yol varmi? @federalper @şahin doğan
@egebaranakk0 @Arthur BAŞ