Hesabınızı herhangi bir bilgisayarda açtıysanız hesabınıza erişmeye çalışıyor olabilir . Kendi telefonunuz haricindeki tüm oturumları kapatın .Bu akşam 5-6 kere whatsapp’tan doğrulama kodu gelmeye başladı ve 15 dakikada bir doğrulama kodu geliyor. Whatsapp hesabımı biri hacklemeye çalışıyor olabilir mi ?
Bu tarz muhabbetler bir ara çok popülerdi ve çoğu kişiye bir şey olmamıştı. Sırf rahatsızlıktan ibaret. Deniyorlar ya tutarsa diye falanBu akşam 5-6 kere whatsapp’tan doğrulama kodu gelmeye başladı ve 15 dakikada bir doğrulama kodu geliyor. Whatsapp hesabımı biri hacklemeye çalışıyor olabilir mi ?
@mahşerin pompacısı abi koşSelin hanım ben bunun çözümünü çok iyi biliyorum fakat gizliliğe önem verdiğim için telefon numaranızı vermeniz gerek size özelden en ince ayrıntısına kadar anlatacağım
Birinin adı legal muhammet birininki otistik eşşek birininki mahşerin pompacısı
ŞAKA YAPIYORUM ALOOOOO
normal deil mi yaniBirinin adı legal muhammet birininki otistik eşşek birininki mahşerin pompacısı
yanlış alarm abim ekmeğinin çalınmasına kızar ondanŞAKA YAPIYORUM ALOOOOO
Merhaba selin hanım öncelikle iyi günler dilerim anladığım kadarıyla telefonunuza kendi isteğiniz dışında doğrulama kodu geliyor hiç dert etmeyin çünkü ben burda sizin dertlerinize derman olmak için bulunuyorum sorununuzun çözümüne gelirsek gelen kodları bir yere girmezseniz sorun olmaz ama isterseniz numaranızı da değiştirebilirsiniz eğer numara değiştirirseniz yeni numaranızı benimle paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerimNumaramı değiştircem sanırım. Saatte bir kod geliyor 2 kere.