WhatsApp Mesajları Geçirme

Galatasaray8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
WhatsApp mesajlarının kaybolmamasını istiyorum ama iki telefonda yani A50 ve Smart 6 cihazlarındaki WhatsApp ı birbirine geçirmek istiyorum ne yapmalıyım.

İki telefon da Android olduğu için kolay.
Whatsapp ayarlarından Drive’a yedekleyin.
Yeni telefona aynı hattı takıp aynı Google hesabıyla giriş yapınca otomatik olarak buluttan çekilecek.

Yeni telefona aynı hattı takıp aynı Google hesabıyla giriş yapınca otomatik olarak buluttan çekilecek.
Yani Smart 6 daki verileri bir gmail hesabına drive ile yedekleyip a50 ye aynı hattı takıp google drive ile giriş yapınca mesajlar kaybolmaz dimi ve a50 deki verileride smart 6 ya geçirmek istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şeyi a50 için yapsam olur mu smart 6 ya geçirmek istiyorum.

Yani Smart 6 daki verileri bir gmail hesabına drive ile yedekleyip a50 ye aynı hattı takıp google drive ile giriş yapınca mesajlar kaybolmaz dimi ve a50 deki verileride smart 6 ya geçirmek istiyorum.
Aynen, kaybolmaz. Resim ve videoları da dahil etmek istiyorsanız o seçeneği işaretleyip öyle yedeklerseniz onlar da kaybolmaz, tabii yedekleme biraz uzun sürer.

A50’deki Google hesabıyla Smart 6’daki Google hesabı farklı değil mi? Hatlar da farklı? Yani 2 ayrı insan kullanıyor, birbiriyle takas edeceksiniz doğru mu anladım?

Aynen, kaybolmaz. Resim ve videoları da dahil etmek istiyorsanız o seçeneği işaretleyip öyle yedeklerseniz onlar da kaybolmaz, tabii yedekleme biraz uzun sürer.

A50’deki Google hesabıyla Smart 6’daki Google hesabı farklı değil mi? Hatlar da farklı? Yani 2 ayrı insan kullanıyor, birbiriyle takas edeceksiniz doğru mu anladım?
evet hatlar da farklı takas edilecek

Evet galiba hatırlamıyorum ama yedeklerkenki hesapları hatırlıyorum.
Telefonlarınızı fabrika ayarlarına döndürdünüz değil mi? Yani sıfırladınız, yeni bir telefon olarak başlattınız. Sonra sizden Google hesabı istedi, siz kendi hesabınızı diğer kişi diğer telefona kendi hesabını girdi. Hatları da değiştiniz.

Whatsapp’ı indirip kuracaksınız, sohbet yedeğini otomatik mi görüyordu hatırlamıyorum @wpa_supplicant daha iyi bilir onu, Drive’daki o yedeği getir diyeceksiniz mesajlar gelecek.

Geri