Whatsapp üzerinden yediğim küfür ile dava açılabilirmi

hayati555

80+
Reaksiyon skoru
118
numarası var ve ben bu küçük yaşlı dolandırıcı arkadaşa dava açmak istiyorum. en azından korkutmak da olur. mümkünmü '' s*ktir git dolandirici p*ç '' demek yeterli kanıt sayılırmi?

Ekler

• 232e3e31-ccb0-44d0-b96e-44a9f1972a11.webp
    232e3e31-ccb0-44d0-b96e-44a9f1972a11.webp
    129.2 KB · Hit: 57
15 yaşında falandır hat babasının üstüne kayıtlıdır babasını çekerler ifadeye çocuk da gtünü yiyim ayağı özür diler

avukatın varsa direkt şikayetçi ol yoksa mahkemeye kendin çıkmak zorunda kalırsın uğraşırsın kısaca, aşağılayıcı kelimeler ve Dolandırıcılık Taciz sürekli rahatsız etmek gibi kelimeler barındırıyo zaten avukatlar daha iyi bilir bunlar basit olanları daha bir çok madde çıkar buradan emin ol

edılır evet ama anasına babasınla muhattap olursun resıt oldugunu sanmıyorum

dolandırmaya teşebbüs ve hakaret ten tazminat alırsın muhtelemen

numarası var ve ben bu küçük yaşlı dolandırıcı arkadaşa dava açmak istiyorum. en azından korkutmak da olur. mümkünmü '' s*ktir git dolandirici p*ç '' demek yeterli kanıt sayılırmi?
Evet Dava Açabilirsin PP Den Belli Bence Elleme Ama Sen Bilesin

Çok güldüm buna hocam buna iyi bir ders lazm ama bu sıcakta bu zigotla uğraşmayın derim 😅

İmkanın varsa ne gerekiyosa yap, bir aklı başına gelsin bakalım bir daha yapabiliyor mu

Geri