Whatshapp Toplu Mesaj Gitmiyor

Jweki

80+
Reaksiyon skoru
12
Herkese selamlar dostlarım size yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum umarım çözüm buluruz. İşim gereği sürekli whatshapp dan liste göndermem gerekiyor rehberimdekilere 132 kişiye toplu mesaj gönderiyorum ama 50 kişiye gidiyor max belkide daha az sebebi nedir gönderdiğim telefon iphone 6 hani wp business kullanıyorum wp webden nasıl gönderirim bunu hani bir yardım etseniz işim de telefon toptancısıyım yani liste gitmeyen 100 kişi benim için çok sıkıntı her gün tek tek gönderiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Whatsapp'ın desteklediği çoklu mesaj sayısı o çünkü. 50 tane. Arttırmanın bir yolu var mıdır bilmiyorum.

Aero whatsapp indir. Sonsuz atabilirsin o yazılım ile. Ayrıca birsürü yeni özellik getiriyor. Mesajların silinmemesi vb. birsürü şey.

Millet wp sözleşmesini kabul etmemek için bin takla attı yok sesimizi dinleyecekler yok bilgilerimizi çalacaklar diye. Gelip buraya Aero wp midir nedir ne olduğu belli olmayan (Saman altından su yürüten) uygulamayı indir diyorsunuz anlamıyorum ben sizi ya...

Whatsapp'ın desteklediği çoklu mesaj sayısı o çünkü. 50 tane. Arttırmanın bir yolu var mıdır bilmiyorum.
256 kişi sınırı var
Post automatically merged:

Millet wp sözleşmesini kabul etmemek için bin takla attı yok sesimizi dinleyecekler yok bilgilerimizi çalacaklar diye. Gelip buraya Aero wp midir nedir ne olduğu belli olmayan (Saman altından su yürüten) uygulamayı indir diyorsunuz anlamıyorum ben sizi ya...
bende baktım güvenilir değil kesinlikle

Siz bilirsiniz. İşe yarıyacak bir uygulama söylüyorum size. 2 yıldır da kullanıyorum. Linki burada: https://whatsaero.com . Ayrıca sen kimsin ki? Ben baktım güvenli değil "kesinlikle" diyor ya bide.
Adamın konusuna gelip mesaj yazıyorsun birde gelmiş sen kimsin diyorsun. İsteyen istediği söyleyebilir sen kimsin de bunu sorguluyorsun. Bunu sorgulayabilecek bir vasfın yok. Kim ne zaman wp de aktif olmuş diye Aero kayıtlarından stalklamaya devam et sen.
Referal link paylaşımı. Report

Siz bilirsiniz. İşe yarıyacak bir uygulama söylüyorum size. 2 yıldır da kullanıyorum. Linki burada: https://whatsaero.com . Ayrıca sen kimsin ki? Ben baktım güvenli değil "kesinlikle" diyor ya bide.
Modlu mobil uygulamaların çoğu virüs sebebi indirmeye dahil tenezzül etmem arkadaş doğru söylüyor. Telefonlarımızın yazılımı zaten herşeyimizi görebiliyor . Whatsapp bile rekabet kurulu olmasa bize sözleşme imzalatma peşindeydi . İndirmeyin de kullanmayın da bu uygulamalar güvenilir değil intagramda verilen postegro gibi uygulamalarda var %100 hesap çalınma garantili bunun öyle olmadığını nerden biliyoruz. Hem bunu yapan adamlar madem bu kadar yetenekli kendi uygulamalarını çıkarsınlar yani.
Adamın konusuna gelip mesaj yazıyorsun birde gelmiş sen kimsin diyorsun. İsteyen istediği söyleyebilir sen kimsin de bunu sorguluyorsun. Bunu sorgulayabilecek bir vasfın yok. Kim ne zaman wp de aktif olmuş diye Aero kayıtlarından stalklamaya devam et sen.
Referal link paylaşımı. Report
Haklısınız hocam

Herkese selamlar dostlarım size yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum umarım çözüm buluruz. İşim gereği sürekli whatshapp dan liste göndermem gerekiyor rehberimdekilere 132 kişiye toplu mesaj gönderiyorum ama 50 kişiye gidiyor max belkide daha az sebebi nedir gönderdiğim telefon iphone 6 hani wp business kullanıyorum wp webden nasıl gönderirim bunu hani bir yardım etseniz işim de telefon toptancısıyım yani liste gitmeyen 100 kişi benim için çok sıkıntı her gün tek tek gönderiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi şöyle. O toplu mesajı atmak istediğiniz kişilerin hepsinde ekli misiniz? Eğer onlar sizi rehberden sildiyse silen kişilere toplu mesaj gitmez . + Aero WhatsApp sadece android tarafında vardır iosda karşılığı Watusi'dir

Whatsapp'ın desteklediği çoklu mesaj sayısı o çünkü. 50 tane. Arttırmanın bir yolu var mıdır bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,980
Üyeler
191,016
Son üye
zweihand
Geri