Neler Yeni

Whatshapp Toplu Mesaj Gitmiyor

Jweki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Türk
Herkese selamlar dostlarım size yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum umarım çözüm buluruz. İşim gereği sürekli whatshapp dan liste göndermem gerekiyor rehberimdekilere 132 kişiye toplu mesaj gönderiyorum ama 50 kişiye gidiyor max belkide daha az sebebi nedir gönderdiğim telefon iphone 6 hani wp business kullanıyorum wp webden nasıl gönderirim bunu hani bir yardım etseniz işim de telefon toptancısıyım yani liste gitmeyen 100 kişi benim için çok sıkıntı her gün tek tek gönderiyorum yardımcı olursanız sevinirim

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Whatsapp'ın desteklediği çoklu mesaj sayısı o çünkü. 50 tane. Arttırmanın bir yolu var mıdır bilmiyorum.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Aero whatsapp indir. Sonsuz atabilirsin o yazılım ile. Ayrıca birsürü yeni özellik getiriyor. Mesajların silinmemesi vb. birsürü şey.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Millet wp sözleşmesini kabul etmemek için bin takla attı yok sesimizi dinleyecekler yok bilgilerimizi çalacaklar diye. Gelip buraya Aero wp midir nedir ne olduğu belli olmayan (Saman altından su yürüten) uygulamayı indir diyorsunuz anlamıyorum ben sizi ya...

Jweki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp'ın desteklediği çoklu mesaj sayısı o çünkü. 50 tane. Arttırmanın bir yolu var mıdır bilmiyorum.
256 kişi sınırı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millet wp sözleşmesini kabul etmemek için bin takla attı yok sesimizi dinleyecekler yok bilgilerimizi çalacaklar diye. Gelip buraya Aero wp midir nedir ne olduğu belli olmayan (Saman altından su yürüten) uygulamayı indir diyorsunuz anlamıyorum ben sizi ya...
bende baktım güvenilir değil kesinlikle

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Siz bilirsiniz. İşe yarıyacak bir uygulama söylüyorum size. 2 yıldır da kullanıyorum. Linki burada: https://whatsaero.com . Ayrıca sen kimsin ki? Ben baktım güvenli değil "kesinlikle" diyor ya bide.
Adamın konusuna gelip mesaj yazıyorsun birde gelmiş sen kimsin diyorsun. İsteyen istediği söyleyebilir sen kimsin de bunu sorguluyorsun. Bunu sorgulayabilecek bir vasfın yok. Kim ne zaman wp de aktif olmuş diye Aero kayıtlarından stalklamaya devam et sen.
Referal link paylaşımı. Report

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz bilirsiniz. İşe yarıyacak bir uygulama söylüyorum size. 2 yıldır da kullanıyorum. Linki burada: https://whatsaero.com . Ayrıca sen kimsin ki? Ben baktım güvenli değil "kesinlikle" diyor ya bide.
Modlu mobil uygulamaların çoğu virüs sebebi indirmeye dahil tenezzül etmem arkadaş doğru söylüyor. Telefonlarımızın yazılımı zaten herşeyimizi görebiliyor . Whatsapp bile rekabet kurulu olmasa bize sözleşme imzalatma peşindeydi . İndirmeyin de kullanmayın da bu uygulamalar güvenilir değil intagramda verilen postegro gibi uygulamalarda var %100 hesap çalınma garantili bunun öyle olmadığını nerden biliyoruz. Hem bunu yapan adamlar madem bu kadar yetenekli kendi uygulamalarını çıkarsınlar yani.
Adamın konusuna gelip mesaj yazıyorsun birde gelmiş sen kimsin diyorsun. İsteyen istediği söyleyebilir sen kimsin de bunu sorguluyorsun. Bunu sorgulayabilecek bir vasfın yok. Kim ne zaman wp de aktif olmuş diye Aero kayıtlarından stalklamaya devam et sen.
Referal link paylaşımı. Report
Haklısınız hocam

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Herkese selamlar dostlarım size yaşadığım bir sorunu anlatmak istiyorum umarım çözüm buluruz. İşim gereği sürekli whatshapp dan liste göndermem gerekiyor rehberimdekilere 132 kişiye toplu mesaj gönderiyorum ama 50 kişiye gidiyor max belkide daha az sebebi nedir gönderdiğim telefon iphone 6 hani wp business kullanıyorum wp webden nasıl gönderirim bunu hani bir yardım etseniz işim de telefon toptancısıyım yani liste gitmeyen 100 kişi benim için çok sıkıntı her gün tek tek gönderiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi şöyle. O toplu mesajı atmak istediğiniz kişilerin hepsinde ekli misiniz? Eğer onlar sizi rehberden sildiyse silen kişilere toplu mesaj gitmez . + Aero WhatsApp sadece android tarafında vardır iosda karşılığı Watusi'dir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
StevenLambert
Whatsapp'ın desteklediği çoklu mesaj sayısı o çünkü. 50 tane. Arttırmanın bir yolu var mıdır bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom