Çözüldü✓ WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Hatası

AhmetCan-

80+
Reaksiyon skoru
186
Merhabalar Mavi Ekran alıyorum Overlock Kapattım Bios sıfırladım Update Yaptım ramleri test ettim sorun yok söküp taktım hayla aynı Driver ddu ile kaldırdım temiz kurulum yaptım hayla devam ediyor MiniDump dosya oluşmuyor maalesef

Merhabalar Mavi Ekran alıyorum Overlock Kapattım Bios sıfırladım Update Yaptım ramleri test ettim sorun yok söküp taktım hayla aynı Driver ddu ile kaldırdım temiz kurulum yaptım hayla devam ediyor MiniDump dosya oluşmuyor maalesef
%0 da mı kalıyor hocam?

hocam bende de ayni sorun var psum yetmiyor voltaj konusunda rtx 3080 amd 5 7600x var psu thermaltake 650 w yük binince yada oyunlarda böyle hata alıyorum sende de ayni sorun olabilir

hocam bende de ayni sorun var psum yetmiyor voltaj konusunda rtx 3080 amd 5 7600x var psu thermaltake 650 w yük binince yada oyunlarda böyle hata alıyorum sende de ayni sorun olabilir
Büyük ihtimalle de hocam almıyordum böyle sorunlar Nadiren alıyordum böyle hata şimdi ise çok veriyor can sıkıcı maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mavi ekran verdikten sonra %0 da mı kalıyor?
evet hocam %0 da kalıyor yeniden başlatıyor ardından

Mavi ekran verdikten sonra %0 da mı kalıyor?

Ekler

• Screenshot_20240209-010554.jpg
    Screenshot_20240209-010554.jpg
    665.7 KB · Hit: 36
Büyük ihtimalle de hocam almıyordum böyle sorunlar Nadiren alıyordum böyle hata şimdi ise çok veriyor can sıkıcı maalesef

evet hocam %0 da kalıyor yeniden başlatıyor ardından
Belleklerde ya da depolama biriminde sıkıntı olabilir. https://download.sysinternals.com/files/NotMyFault.zip Bir de bunu indirip çalıştırıp notmyfault adlı .exe uygulamasını açıp mavi ekran verdirtebilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,534
Üyeler
186,745
Son üye
rttk
Geri