Whey protein tozu aroması önerisi

D3re

80+
Reaksiyon skoru
43
1500tl bütcem avr hangi aroma protein tozu almalıyım hangileri güzeldir. çok baymayacak bir tad olsun

Protein oceanın hiçbir wheyini alma
aromaları berbat.
Onlarca supplement kullanan biri olarak her aromasını denedim.
Çikolatalı bütün wheylerden uzak dur. Çürük bir tad geliyor ister Olimp olsun ister proteinocean.

Çilekli veya muzlu aromalara yoğunlaş.
Meyvesini sevdiğin aromaları alabilirsin.

Protein oceanın hiçbir wheyini alma
aromaları berbat.
Onlarca supplement kullanan biri olarak her aromasını denedim.
Çikolatalı bütün wheylerden uzak dur. Çürük bir tad geliyor ister Olimp olsun ister proteinocean.

Çilekli veya muzlu aromalara yoğunlaş.
Meyvesini sevdiğin aromaları alabilirsin.
Çikolata aroma hakkındaki yormunuz hariç geri kalan her şeye katılıyorum.

bütün aromalarını denedim en beğendiğim Birthday Cake oldu manyak akıyor Protein oceandan almıştım

Şimdiye kadar hiq 4-5 aromasını denedim kahveli aroması dışında hepsi inanılmaz yapay tatlı geldi.
Kardeşim normal icebiliyorken ben zorlanarak iciyorum midemi bulandırıyor bazen.

Tavsiyem tadım paketleri alıp tek tek dene eğer beğenmediğini alırsan icmek eziyet oluyor.

proteinocean bisküvi çok iyiydi, muzlusu bayıyo çok tyatlı, birthday cake eh işte , salt caramel mükemmeldi, sakın ama sakın blueberrymuffin alma, çikolatasıda normal çikolatalı süt gibi,

grizzon browni güzel ama o shake değilde sos için iyi oluyo

o fiyata proteinocean al geç

Reis elimde 3-4 markanın var hepsinde çürük süt tadı geliyor
Size mi öyle denk geldi bilmiyorum ama ben çikolatalı olanların tadını beğenmiştim. Hardline, HIQ, Supplementler, Scitec bunların çikolata aroması hoşuma gitmişti. Bir tek protein ocean biraz daha kötüydü.

Size mi öyle denk geldi bilmiyorum ama ben çikolatalı olanların tadını beğenmiştim. Hardline, HIQ, Supplementler, Scitec bunların çikolata aroması hoşuma gitmişti. Bir tek protein ocean biraz daha kötüydü.
Elimde şuanda
olimp
Hiq
Bigjoy
Proteinocean var
Hepsinin çikolata aramaları diğerlerine göre kötü

Geri