Neler Yeni

WHITE RABBIT-2 VS AHORA 5T12-RTX3060 hangisi alınır

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Bütçe
14000
Arkadaşlar bu iki sistemden sizce hangisi alınır intel bir sistem almayı planlıyorum sadece oyun oynıcağım için ürün linkleri aşağıda

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ugur
Ben de bu ikisi arasında kaldım takipteyim. Gamegarajda hangi kasayı seçtiniz hocam. İtopyadaki Power boost marka kasa ve psu kaliteli mi acaba ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bu ikisi arasında kaldım takipteyim. Gamegarajda hangi kasayı seçtiniz hocam. İtopyadaki Power boost marka kasa ve psu kaliteli mi acaba ?
hocam gamegarajda kasayı aquaris olarak değiştircektim ama pollux da güzel duruyor hangi marka psu verdiklerini hiç bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz nasıl seçimler yatpınız hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ugur
hocam gamegarajda kasayı aquaris olarak değiştircektim ama pollux da güzel duruyor hangi marka psu verdiklerini hiç bilmiyorum

siz nasıl seçimler yatpınız hocam?
Gamegarajdaki kasaları hiç bilmiyorum. Hepsi uyumluymuş ama PSU'ları havalandırmaları ne kadar kaliteli bilmiyorum. Tipine göre seçecek olursam aquaris güzel duruyor bence de. Sistemde bir değişiklik yapmadım. Sadece SSD PCIe Gen 3 müş. Onu değiştirmek gerekir mi bilmiyorum. Onun dışında sistem çok güzel. Ben taksitle almayı düşünüyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Gamegarajdaki kasaları hiç bilmiyorum. Hepsi uyumluymuş ama PSU'ları havalandırmaları ne kadar kaliteli bilmiyorum. Tipine göre seçecek olursam aquaris güzel duruyor bence de. Sistemde bir değişiklik yapmadım. Sadece SSD PCIe Gen 3 müş. Onu değiştirmek gerekir mi bilmiyorum. Onun dışında sistem çok güzel. Ben taksitle almayı düşünüyorum.
bende her türlü taksitle alıcam hocamda 9 + 3 sistemi falan kalktığı için ücret artıyor

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Arkadaşlar bu iki sistemden sizce hangisi alınır intel bir sistem almayı planlıyorum sadece oyun oynıcağım için ürün linkleri aşağıda

gamegaraj işlemci ram ssd yi kutusuz yolluyor ilerde satmayı düşünürseniz aklınızda bulunsun

benim önerim md4ü beklemeniz ama stoklarda kalırsa :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
monitör dahil bir sistem istiyorum zaten ancak md4 ü yakalamk için itopya mağazaları önünde yatmam gerekebilir ve site çökerse sıkıntı
gamegaraj işlemci ram ssd yi kutusuz yolluyor ilerde satmayı düşünürseniz aklınızda bulunsun

benim önerim md4ü beklemeniz ama stoklarda kalırsa :D

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
monitör dahil bir sistem istiyorum zaten ancak md4 ü yakalamk için itopya mağazaları önünde yatmam gerekebilir ve site çökerse sıkıntı
oturduğunuz ilde itopya mağazası varsa denenebilir :D

bir de itopya incehsap gemingen gibi sitelere üyeliği açık tutup adres ve kartı kaydettikten sonra alma şansınız biraz daha yüksek olur

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
zaten Abdullah abi genelde 18.00 gibi paylaşıyor videoları o saatte işin yoksa denemeye değer bir indirim olucaktır bence

istanbulda 3-4 tane var ancak ne zaman çıkıcak bu sistem o da çok önemli kısa süre içinde çıkmazsa zam gelir her şeye hocam
aralık bitmeden çıkar bence çünkü her sene 1 tane md sistem yayınlanıryor bu sene daha yayınlanmadı

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
oturduğunuz ilde itopya mağazası varsa denenebilir :D

bir de itopya incehsap gemingen gibi sitelere üyeliği açık tutup adres ve kartı kaydettikten sonra alma şansınız biraz daha yüksek olur
her bilgim kayıtlı hocam orası iyi olay ama site çökünce sepetiniz boş diyor

zaten Abdullah abi genelde 18.00 gibi paylaşıyor videoları o saatte işin yoksa denemeye değer bir indirim olucaktır bence

aralık bitmeden çıkar bence çünkü her sene 1 tane md sistem yayınlanıryor bu sene daha yayınlanmadı
o zaman bir 5 gün daha bekleyelim hocam inşallah bir an önce çıkar

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
her bilgim kayıtlı hocam orası iyi olay ama site çökünce sepetiniz boş diyor

o zaman bir 5 gün daha bekleyelim hocam inşallah bir an önce çıkar
son sistem videolarında 30dk arayla stokları yayınlamıştı çökmeleri engellemek için belki yakalayabilirsiniz

ben alacak olsam 3-5 arkadaşı toplardım hepsinden açardım llinki denerdim bir tanesi olursa direkt sipariş verirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
ugur
Md4 nasıl olur acaba. Yeni yıla girecez diye her şeye zam gelmesi de olası o yüzden ben de acele ediyorum inşallah güzel bir sistem yakalarız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom