Neler Yeni

Yardım Wi-Fi routerdan PC'ye kablo bağlamak?

AdarK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adar Kaya
Merhaba arkadaşlar. PC'ye Wi-Fi ile bağlanmaktayım fakat son zamanlarda sinyal kuvvetinin düşük olduğunu fark ettim. İnternetten Router bakarken D-Link DAP-1325 adlı ürün dikkatimi çekti. Bu üründe baktığım diğer ürünlerin aksine bir LAN girişi bulunmakta. Sorum şu bu LAN girişine direkt olarak modemden mi kablo bağlamalıyız yoksa cihazı Wi-Fi ile bağladıktan sonra buradaki LAN girşinden PC'ye kablo ile bağlarsam PC'de kablolu bir internete mi sahip olurum?

Ürün Linki: https://www.trendyol.com/d-link/dap...hSTHphXkTJTZjKlZWTfcyLjTskwibnuQaAnjIEALw_wcB

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
ben de merak ediyorum up up

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
ordaki giriş sanırım routerin 2. bir modem hızında çalışması için modemden routera kablo çekmek için konulmuş
malum routerlar hızı düşürüyor bir nebze
eğer kablo çekme işiyle uğraşacaksan direkt modemden çek bidahada uğraşmazsın

AdarK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adar Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ordaki giriş sanırım routerin 2. bir modem hızında çalışması için modemden routera kablo çekmek için konulmuş
malum routerlar hızı düşürüyor bir nebze
eğer kablo çekme işiyle uğraşacaksan direkt modemden çek bidahada uğraşmazsın
modem pc ye yakın olsaydı hiç düşünmeden kablo çekerdim zaten. Fakat şu an modem pc arası 3 oda var. Routerdan çekmek istememin sebebi hemen prizden pc ye kablo ile bağlamak.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
modem PC ye yakın olsaydı hiç düşünmeden kablo çekerdim zaten. Fakat şu an modem PC arası 3 oda var. Routerdan çekmek istememin sebebi hemen prizden PC ye kablo ile bağlamak.
dediğim gibi sanırım routerla modemi bağlamak için konulmuş bir lan girişi o emin olmamakla beraber biraz daha bekle bakalım forumdan başkaları ne diyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom