bir iki ayar yapıp tpm'siz yükleyebilirsin ama değmez. windows 11 bir çok güncelleme alıyor fazla yer kaplar valorant gibi oyunlarda tpm hatası alma ihtimalin yüksek. win 10 kur rahat et bendede 3. nesil leptop var aynı şekilde win10 yüklü
peki tpm sız yuklersem nolurbir iki ayar yapıp tpm'siz yükleyebilirsin ama değmez. windows 11 bir çok güncelleme alıyor fazla yer kaplar valorant gibi oyunlarda tpm hatası alma ihtimalin yüksek. win 10 kur rahat et bendede 3. nesil leptop var aynı şekilde win10 yüklü
Hiç linux kullanmamış birisine direkt olarak kali linux önermeyin. ZorinOS en kolay ve basit linux distrolarından biridir. Aynı zamanda linux'a yeni başlayacak birisine direkt Yusuf İpek kanalını önerebilirsiniz. Oldukça bilgilendirici videoları var.kali linux indirebilirsin bir bilgisayarcı yardımıyla
windwos 11 suan stabil sekilde calısıyor neresini begenmediniz?kaldırır him bi sorun olmaz ekran kartı olsun hafıza olsun oldukça yeterli
not: vn11 bir pişmanlıktır
Sistemin eski ise mbr seçeceksin.peki tpm sız yuklersem nolur
birde yuklerken gpt mi mbrt mi seçicem isoyu yazdırırken
kanka ozellılerı yazıyımda sen soyle lutfenSistemin eski ise mbr seçeceksin.
dostum arkadaş gözü görmeyen bir babanne değil herhalde kali linux çok basit kullanımıHiç linux kullanmamış birisine direkt olarak kali linux önermeyin. ZorinOS en kolay ve basit linux distrolarından biridir. Aynı zamanda linux'a yeni başlayacak birisine direkt Yusuf İpek kanalını önerebilirsiniz. Oldukça bilgilendirici videoları var.
anlamsız gecikmeler artık zorunlu hale gelen vn uygulamaları microsoft edgenin 20 yıldır padişahın odasına giremeyen hatun gibi gidip gelip kendisini ortaya atması saçma tekliflerle ve dahası bir pişmanlıktır vn10kullanıyorum ama oyunlar uyumlu olsa vn7 geçerim benwindwos 11 suan stabil sekilde calısıyor neresini begenmediniz?
Bence şimdilik geçme Windows 10 sonuna kadar kullan w10 yakın zamanda güncelleme almayı bırakacak ve o süre sırasında bence w10 da kalmak daha mantıklı kaldırır mi kaldırır ama bazı şeyleri sorun olabilir w10 da kalıp sonuna kadar kullandıktan sonra eğer para olursa en azından gereken parçaları guncellersin öyle daha rahat şekilde w11 geçersin tavsiyem bu <3Arkadaşlar sistem
Intel(R) Core(TM) i7-3632QM CPU @ 2.20GHz 2.20 GHz
6,00 GB (kullanılabilir: 5,86 GB)
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
256 gb hafıza
gt 635 m ekran kartı Windows 11 kaldırırmı
usb formatla döne bilirsin bilgisayarın kendisinden sıfırlama atıcaksan vin11i sıfırlar geri verirwin11 kullanıyorum formatla geri win10'a geri döneceğim. win11 hala oturmuş değil eskiden bu kadar drop yaşamıyordum.
hızlandırılmış windows 10 nasıl bir şey hocam bende kullanabilirim.6gb rame 11 asla atma boşta 5gb kullnıyor zaten.
Özelden yazarsanız hızlandırılmış win 10 iso paylaşabilirim.
haklısınız biliyorum, bana kalırsa şu zamana kadar 11 ve 8 üretilen en gereksiz sürümler. 7 ve 10 stabilliği hiç birinde yok.usb formatla döne bilirsin bilgisayarın kendisinden sıfırlama atıcaksan vin11i sıfırlar geri verir