Neler Yeni

Wiev sonic 1ms 144hz

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
haro
C
Curves olması benim için çok güzel bide 100 TL için değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni çok rahatsız etmez bence.
Ben de curve monitör tercih ettim 1500 kavis var. Varla yok arasındaydı çok hoşuma gitti kavisi. Bunun kavisi 1800 bence 24 inç monitör için çok ortası çukur gibi olabilir ama tercih ve zevk meselesi. Ben uyarayım tabi kimisi öyle seviyor

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Bende var bu monitör. Görüntü kalitesi hoş renk doğruluğu bana yeterli yüzde 85 srgb doğruluğa sahip. Monitörü 1 haftadır kullanıyorum ve hala alışmakta az sorun yaşıyorum eğimine. Az ghosting var ayarlarla oynadım fakat çözemedim. Arka plan koyu olunca daha farkedilir oluyor. Fotoğraf yüklemek isterdim fakat 3 mbdan daha büyük olduğu için yükleyemiyorum. Ama genel anlamda benim hoşuma gitti alınabilir bir monitör.
Pişman olmak demi?

Bende var bu monitör. Görüntü kalitesi hoş renk doğruluğu bana yeterli yüzde 85 srgb doğruluğa sahip. Monitörü 1 haftadır kullanıyorum ve hala alışmakta az sorun yaşıyorum eğimine. Az ghosting var ayarlarla oynadım fakat çözemedim. Arka plan koyu olunca daha farkedilir oluyor. Fotoğraf yüklemek isterdim fakat 3 mbdan daha büyük olduğu için yükleyemiyorum. Ama genel anlamda benim hoşuma gitti alınabilir bir monitör.
Çok fazla cs oynicam yanı daha çok e-spor oyunlari

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Pişman olmak demi?
Ben olmadım, monitörden gayet memnunum. Ama negatiflerini bil istedim. Zaten giriş seviyesinde tn panel dışında ghosting olması normal.

Pişman olmak demi?

Çok fazla cs oynicam yanı daha çok e-spor oyunlari
İstediğini oynayabilirsin. Ben 60 hz monitörle supreme çıktıydım.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
haro
Bu arada asus vp249qgr monitör önerecektim 1450 tl olan fiyatı birden ne hikmetse 1700 tl olmuş. !! Dolar da artmadı ne alakaysa.. Bu devir de pc toplamak aşırı zor survivor hayatta kalma gibi bir şey oldu.

RmzDayi

80+ Silver
cd değeri düşük ama iş görür,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--