Neler Yeni

Wifi-5 Modemden Wifi-6 Modeme geçiş yapmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
100 Mbps Superonline internet kullanıyorum Wifi-5 modem var elimde superonline'nın 350 tl vererek superonline Wifi-6 Modeme geçiş yapmalı mıyım?
Mantıklı olur mu?
Şuan wifi-6 destekleyen bir tek bilgisayarım var.
Yorumlarınızı merak ediyorum.

lebron23

80+ Bronze
Evin kaç katlı, sıkıntı yaşıyor musun? Yaşamıyorsan geçme ama 350tl hiçbir şey. Ben olsam geçerdim

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
100 Mbps Superonline internet kullanıyorum Wifi-5 modem var elimde superonline'nın 350 TL vererek superonline Wifi-6 Modeme geçiş yapmalı mıyım?
Mantıklı olur mu?
Tek bilgisayar ise ve çekim gücü sana yetiyorsa geçme yetmiyor ms cıkıyo ise geç

OVERLORD.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Kuruçay
100 Mbps Superonline internet kullanıyorum Wifi-5 modem var elimde superonline'nın 350 TL vererek superonline Wifi-6 Modeme geçiş yapmalı mıyım?
Mantıklı olur mu?
350tl bu zamanda büyük para değil wifi6 ya geç bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evin kaç katlı, sıkıntı yaşıyor musun? Yaşamıyorsan geçme ama 350tl hiçbir şey. Ben olsam geçerdim
Apartmanda yaşıyoruz ev 125 m2 mutfakta çekmeme düşük hız ve bağlantı problemi oluyor onun dışında stabil hız alabiliyorum.
Ancak 2.4GHZ de bu mümkün olmuyor Videolarda donmalar ,whatsappta mesajların geç gitmesi gibi problem yaşıyorum.Bu yüzden sadece 5GHZ de bağlantı kurabiliyorum.Müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun görünmüyor.

lebron23

80+ Bronze
Apartmanda yaşıyoruz ev 125 m2 mutfakta çekmeme düşük hız ve bağlantı problemi oluyor onun dışında stabil hız alabiliyorum.
Ancak 2.4GHZ de bu mümkün olmuyor Videolarda donmalar ,whatsappta mesajların geç gitmesi gibi problem yaşıyorum.Bu yüzden sadece 5GHZ de bağlantı kurabiliyorum.Müşteri hizmetlerini aradığımda bir sorun görünmüyor.
Çok fazla değişken var. Wifi 6 çözüm olur mu bilmiyorum. Ayrıca wifi 6 için evde telefon, laptop de değiştirmen lazım.

İlk olarak sinyal güçlendirici ya da powerline vs önerirm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Mehmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fazla değişken var. Wifi 6 çözüm olur mu bilmiyorum. Ayrıca wifi 6 için evde telefon, laptop de değiştirmen lazım.

İlk olarak sinyal güçlendirici ya da powerline vs önerirm.
Wifi 6 ya wifi5 olarak cihazlar bağlanamıyor mu öyle biliyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,021
Üyeler
168,723
Son üye
birkancuhadar47
Top Bottom