120 zorlarsam 150 olurBütçe ne kadar hocam?
Dostum normal modem alırsan iyi olur USB tavsiye etmiyorum.Biraz daha iyisi var mı
Arkadaşlar merhaba , yeni sistem için wifi adaptör arıyorum ama çok anlamıyorum, tek isteğim hızlı ve uzaktaki wifi yi algılayan ve uygun bütçeli bir tane önermeniz.
Bir dönem araştırmasını yaptığımda genel tavsiye bu idi. Güvenilir gibi duruyor.ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu aldım bnde henüz kullanmadım ama baya iyi yorumları. Sade usb şeklinde olanlar yerine bunu tercih et bnce
Ben TP linkin wifi menzil uzatıcısını satın aldım. Wifi modemim ile eşleştirdim. Menzil uzatıcıyı da kablo ile bilgisayara bağladım. Herhangi bir wifi adaptörden çok daha kaliteli bağlantı sağlıyorum bu şekilde. Tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba , yeni sistem için wifi adaptör arıyorum ama çok anlamıyorum, tek isteğim hızlı ve uzaktaki wifi yi algılayan ve uygun bütçeli bir tane önermeniz.
Evet var, şu modele de bakabilirsiniz.Biraz daha iyisi var mı