Neler Yeni

Wifi adaptörü önerir misiniz??

Xojerx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Muhammet Ali Metin
Size bir sorum olacak benim şuan kullandığım pc nin wifisini kullanamıyorum galiba bunlara adaptör deniyor yada çoğaltıçı gibi bir şey diyorlar bana bunlardan bir tane lazım mümkün olursa f/p ürünü olabilir

Not:Wifi ni kullanamıyorsun nasıl yazıyorsun diyenlere gelsin bu usb olarak telefonumu pc ye bağladım öyle interneti kullanabiliyorum

Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıçakla kalın <3

samet4747

80+ Platinum
Size bir sorum olacak benim şuan kullandığım PC nin wifisini kullanamıyorum galiba bunlara adaptör deniyor yada çoğaltıçı gibi bir şey diyorlar bana bunlardan bir tane lazım mümkün olursa f/p ürünü olabilir

Not:Wifi ni kullanamıyorsun nasıl yazıyorsun diyenlere gelsin bu usb olarak telefonumu PC ye bağladım öyle interneti kullanabiliyorum

Anakartta bağlanan bir WİFİ adaptörü olursa olur ama usb adaptör alma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartta bağlanan bir WİFİ adaptörü olursa olur ama usb adaptör alma

samet4747

80+ Platinum
Reis usb alma deme ya bir tane aldım ben ISS ile iletişime geçeceğim neredeyse.
Online oyunlar anlık kopma çok sıkıntı yapar normaldede yaparda csde gittiğini düşün maç gg

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Online oyunlar anlık kopma çok sıkıntı yapar normaldede yaparda csde gittiğini düşün maç gg
Orası doğru ama şöyle düşün mesela modem yan odada kablo çekmeyeceksin. Çok kopma olacağını düşünmüyorum ayrıca bugün ayarlarda gaming mode diye bir ayar keşfettim. Kullanan varsa Bağdaştırıcı ayarlarından bakabilir.

Xojerx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Muhammet Ali Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

samet4747

80+ Platinum

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Size bir sorum olacak benim şuan kullandığım PC nin wifisini kullanamıyorum galiba bunlara adaptör deniyor yada çoğaltıçı gibi bir şey diyorlar bana bunlardan bir tane lazım mümkün olursa f/p ürünü olabilir

Not:Wifi ni kullanamıyorsun nasıl yazıyorsun diyenlere gelsin bu usb olarak telefonumu PC ye bağladım öyle interneti kullanabiliyorum

Ayrıca https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/next-mt-7601-mini-usb-wifi-adaptor-orjinal-P220195332 bu ürünü kullanıyorum tabi ben uydu ile beraber aldım anten 50 tl uydu ile beraber 100 tl hem uydusu geldi uyduyu televizyona taktım wifisini cebe attım. Öneririm.

onr1818

80+ Bronze
Top Bottom