Neler Yeni

WİFİ DE SIKINTI VAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Ethernet kablosu kullanıyordum ama kablo kullanmak istemediğim için wlan geçtim ama şimdi ayarlar kısmında olan ağ ve internet yerine giremiyorum.Denetim masasında ağ yerinde ağ ve paylaşım merkezine giremiyorum lütfen biri yardım etsin

the_vrboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
seyfettin sari
Ethernet kablosu kullanıyordum ama kablo kullanmak istemediğim için wlan geçtim ama şimdi ayarlar kısmında olan ağ ve internet yerine giremiyorum.Denetim masasında ağ yerinde ağ ve paylaşım merkezine giremiyorum lütfen biri yardım etsin
wifi kartınız vasr degilmi pc de

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 17418822440651111085857555609906.jpg
    17418822440651111085857555609906.jpg
    2.3 MB · Hit: 10

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tekin Ayber
Önce kabloyu bilgisyara tak, sonra tarayıcıdan modemin sayfasına gir ve wifi şifresini öğren veya kafana göre wifi şifresi yaz kaydet. sonra bilgisayarında wifi özelliği varsa bağlan yoksa zaten bir şey yapamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Önce kabloyu bilgisyara tak, sonra tarayıcıdan modemin sayfasına gir ve wifi şifresini öğren veya kafana göre wifi şifresi yaz kaydet. sonra bilgisayarında wifi özelliği varsa bağlan yoksa zaten bir şey yapamazsın.
Hocam kablo kullanmiyacam kablosuz kullanicam diye belirtmiştim ama kablosuz olursa ne yapabilirim hemde modemin wifi sayfasina nasıl girecez

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Tekin Ayber
Hocam kablo kullanmiyacam kablosuz kullanicam diye belirtmiştim ama kablosuz olursa ne yapabilirim hemde modemin wifi sayfasina nasıl girecez
Zaten onun için yazdım :)

İlk önce bilgisayarında wifi özelliği olmalı,
sonra da wifiye şifre ile bağlanabilmen gerek ki sen bağlanamamışsın o yüzden ilk önce kablo ile modemin sayfasına girip ilgili ayarları yapman gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet
Zaten onun için yazdım :)

İlk önce bilgisayarında wifi özelliği olmalı,
sonra da wifiye şifre ile bağlanabilmen gerek ki sen bağlanamamışsın o yüzden ilk önce kablo ile modemin sayfasına girip ilgili ayarları yapman gerekir.
Tamam

Top Bottom