Neler Yeni

Wifi Kartı Alsam oyunlarda ping olur mu?

Reindi

80+ Silver
yeni 1000 internete geçtim bilgisayar oda da daha 20 mt kablo çektim salonun ortasından doğru biraz ibnemsi oldu beğenmedim turknet modemi oturma odasına bağladı 500 600 alamam mı wifi kartı alsam anakarta takılan wifi ile bağlansam ping olur mu oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz arapça gibi yazmışım ama kb misal şu ürünü diyorum https://www.incehesap.com/asus-ac13...LG531rFVah8NkK4LoP560BzmcUuEqursaArUkEALw_wcB
ping falan olur mu oyunlarda

yeni 1000 internete geçtim bilgisayar oda da daha 20 mt kablo çektim salonun ortasından doğru biraz ibnemsi oldu beğenmedim turknet modemi oturma odasına bağladı 500 600 alamam mı wifi kartı alsam anakarta takılan wifi ile bağlansam ping olur mu oyunlarda

biraz arapça gibi yazmışım ama kb misal şu ürünü diyorum https://www.incehesap.com/asus-ac13...LG531rFVah8NkK4LoP560BzmcUuEqursaArUkEALw_wcB
ping falan olur mu oyunlarda
https://www.amazon.com.tr/TP-Link-A...i+kartı&qid=1733407722&sr=8-6#customerReviews buda var

Son düzenleme:

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Samet Albayrak
Durumu tam anlayamadım ama bendeki kasada wifi 6e Alıcı var . Modem koridorda çok uzak sayılmaz 300 mbit alabiliyorum 5ghz bağlantıda. Oyunlarda ping olmuyor. Cs2 de ortalama pingim 25-35 arası.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durumu tam anlayamadım ama bendeki kasada wifi 6e Alıcı var . Modem koridorda çok uzak sayılmaz 300 mbit alabiliyorum 5ghz bağlantıda. Oyunlarda ping olmuyor. Cs2 de ortalama pingim 25-35 arası.
ya arapça gibi ondan yazdım diyorum zaten :D kablolu bağlantı gibi olacak ping istemiyorum mevcut durumda kablo çekmenin imkanı yok çünkü rezalet duruyor evde benimde öyle şeylere takıntım var tek yaşıyorum ama takıntı işte yapacak bişi yok

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Samet Albayrak
ya arapça gibi ondan yazdım diyorum zaten :D kablolu bağlantı gibi olacak ping istemiyorum mevcut durumda kablo çekmenin imkanı yok çünkü rezalet duruyor evde benimde öyle şeylere takıntım var tek yaşıyorum ama takıntı işte yapacak bişi yok
Kablo çekersen alacağın indirme hızları daha yüksek olacaktır. Wifi ile çok uzak değil ilse 5ghz bağlantıda sorun yaşamazsın. Ben uzun zamandır böyle oynuyorum. Belki kablo takınca daha düşebilir ama hiç kablo ile oynamadım.

Adam özetlemiş .

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablo çekersen alacağın indirme hızları daha yüksek olacaktır. Wifi ile çok uzak değil ilse 5ghz bağlantıda sorun yaşamazsın. Ben uzun zamandır böyle oynuyorum. Belki kablo takınca daha düşebilir ama hiç kablo ile oynamadım.

Adam özetlemiş .

kablo aradaki ayakkabılık mı diyim fotmanto mu diyim ne diyim işte oranın en üstte bir tane alanı boşalttım oraya taktırdım fiber kabloyu odaya çekersek çok çirkin olur dediler bir de fiber zaten çok hassas isterseniz bir daha çağırın modeme kadar ethernet çekeriz dediler ve gittiler ben bir daha onlarla uğraşmamak için 20 mt kablo aldım dolaya dolaya götürdüm çok kötü oldu ama videoyu izleyeceğim teşekkür ederim şimdi dayımlardan geldim kablo kapının yanından yerden geldiği için kedi de yemiş kabloyu hep kötü olmuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom