Neler Yeni

Wifi usb olarak ne alabilirim

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
superonline "Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği Kampanyası" na geçmeyi düşünüyorum ama modem yukarıda aşağıya hat çekemiyoruz mecburen wifi usb alıcam hangisini almamı önerirsiniz bütçem yaklaşık 150 tl civarı

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam 1 yıl önce civarı TP Link Archer T2U plus almıştım hala kullanıyorum şu an fiyatı ne bilmiyorum ama bulabilirseniz alabilirsiniz.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben telefonumu kullanıyorum :). Hep lazım olmuyorsa sen de telefonunu kullanabilirsin.
Telefonunu USB ile bağla, ayarlara gir ve internet paylaşımı de sonra USB ile internet paylaşımını aç.

XWRFURE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben telefonumu kullanıyorum :). Hep lazım olmuyorsa sen de telefonunu kullanabilirsin.
Telefonunu USB ile bağla, ayarlara gir ve internet paylaşımı de sonra USB ile internet paylaşımını aç.
şu an geçici olarak onu yapıyorum da bazen telefon lazım oluyor dün habire bağlantı koptu delirtti beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an geçici olarak onu yapıyorum da bazen telefon lazım oluyor dün habire bağlantı koptu delirtti beni
Hocam 1 yıl önce civarı TP Link Archer T2U plus almıştım hala kullanıyorum şu an fiyatı ne bilmiyorum ama bulabilirseniz alabilirsiniz.
kaç mbps lik usb almam lazım

@YiğitİsTaken @Perfectshot06 @Aramun

Son düzenleme:

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2

kaç mbps lik usb almam lazım

@YiğitİsTaken @Perfectshot06 @Aramun
300 Mbps yeterli olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
USB yerine kart olarak alsanız daha sağlıklı olur USB olarak ben kullandım bir süre kompalar vs. çok yaşanıyor

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Top Bottom