Win 10 boşta 700 - 900 mb arası ram kullanımı nasıl?

Besim Tibuk

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,681
Yaptığım işlemler sonucu windows 10'da 700 ila 900 mb arası ram kullanımı alıyorum (Boşta) nasıl sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9.6 KB · Hit: 67
İyi bence hocam
Yaptığım işlemler sonucu windows 10'da 700 ila 900 mb arası ram kullanımı alıyorum (Boşta) nasıl sizce?

.

.
Gayet normal ama daha düşük olsun dersen low sytem format lar var internette lite windows diye bulabilirsin yanlıl hatırlamıyorsam 200 mb kullanıyordu

Gayet normal ama daha düşük olsun dersen low sytem format lar var internette lite windows diye bulabilirsin yanlıl hatırlamıyorsam 200 mb kullanıyordu
Hocam ntlite ile yaptım bunu zaten + olarak da, Sistem optimizasyonu ile uğraştım.

İiyi.

.
normal

Şahsen ikide bir önbelleğin temizlenmesini doğru bulmuyorum. RAM kullanılmak için vardır zaten. Önbellekleri temizledikten sonra hemen doluyor zaten.

Windows 10 LTSC kullanmak en iyisi.

Şahsen ikide bir önbelleğin temizlenmesini doğru bulmuyorum. RAM kullanılmak için vardır zaten. Önbellekleri temizledikten sonra hemen doluyor zaten.

Windows 10 LTSC kullanmak en iyisi.
%100 kullanılan ram'i ne yapalım hocam?

Büyük ihtimalle debloat işlemi yaptınız. Güzel bir değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,343
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri