Efendim Çok Yanlış Anlattım Sanırım.. Yukarıda Derken Yapay Zeka Hakkında Söylediklerim Değil, Bu Yazışmalar Esnasında AMD Ekran Kartını Neden Tercih Etmediğim Konusunda Yazdığım Ufak Yazıdan Bahsetmiştim Ama Yanlış İfade Etmişim Anlaşılan, Kusura Bakmayın..
Yoksa AMD'nin Yapay Zekada Çok İlerlediği Konusu Bariz Ortada Bir Gerçek Ve Hatta NVidia'yı Bile Geride Bırakacak Bu Gidişle Gibi Duruyor Bence..
Ama 2019-/-2020 Yılları İçerisinde Almış Olduğum Ve Şuanda Kullanmakta Olduğum AMD RX550 4Gb Ekran Kartıyla Yaşadığım Durduk Yere Sürücü Çökmeleri, Sürücülerin Çalışmayı Durdurmaları, Sürücülerin Tek Güncelleme İle Uyumluluk Yok Gibi Bir Hataya Düşmesi, Daha Bugün Oynadığım Stabil 60FPS Alabildiğim Oyunda Hiçbirşey Değiştirmeden Aynı SetUp İle 1 Saat Sonra Oynamaya Kalktığımda 10-/-20 Arası Stabil OLmayan Bir FPS Almam Gibi Bir Takım Saçma Olaylardan Dolayı, Özür Dileyerek Söylüyorum Ama Birazcık Bıkmış Durumdayım Diyebilirim Ve Pek De AMD Alma Hevesi Yok Bu Olaylardan Sonra, Ki Bunlarla Neredeyse Her Gün, Hadi Diyelim En İyi İhtimalle Haftada 3 Gün Fix Uğraştığım İçin Biraz Lanet Olsun Noktasına Gelme Durumu Var.. Bundan Dolayı RTX Diyorum.. Hea Derseniz Ki 5000 İle 4000 Serisi Arasında Tek Far Frame Gen 2,0 Başka Bir Olayı Yok Onun Yerine 4090 Al Falan Daha İyi Ona Göre De Gidilebilir.. İlla 5000 Serisi Olacak Diye Bir Zora Koşmam Yok Yani.. Para Biriktirdikçe Güncellenecek Bir Sistem Gibi Düşünüyorum Bunu Ben.. Yani 1-/-2 Sene Sonra DDR8 Çıkar Ve Gayet İyi Olur Ona Geçerim.. 32GB Ramler Tarih Olur 64'e Geçerim Gibi Gibi.. Yada 7800X3D Artık Miladını Doldurur 13800 Serisi Çıkmıştır Ona Geçerim Gibi Gibi Gibi..