Sanmam Win 10 daha iyi performans veriri5-12400f rx 6750 xt parcalarim var win 11 e gecsem performansım artar mı
12 olsa bile yapsan değişmicek aynı sistem bende var bütün şikayet yaşayanların resmini mi atıyımi5-12400f rx 6750 xt parcalarim var win 11 e gecsem performansım artar mı
geçilebilir ikisi arasında hiç bir performans farkı hissetmedimi5-12400f rx 6750 xt parcalarim var win 11 e gecsem performansım artar mı
Bütün şikayet yaşayanlar dediğiniz parçalar ile ilgili mi yoksa Windows ile ilgili mi?12 olsa bile yapsan değişmicek aynı sistem bende var bütün şikayet yaşayanların resmini mi atıyım
Ben dün geçtim ve ilk çıktığı günlerde kullanmıştım en son tasarımı inanılmaz güzel olmuş. Performans farkı hissetmedim ama şuanlık Windows 10 dönmeyi düşünmüyorum.i5-12400f rx 6750 xt parcalarim var win 11 e gecsem performansım artar mı
valorantta fps im düşündügümden daha düşük oldugu icin 11 e gecersem belki artar diye düşünüyorumw11 13.nesil işlemcilerle iyi calısıyor performans artıyor deniliyor aslı var mııdır
Sistemi geri yolladım choil whine,anakart arkasındaki plakadan cızırtı geliyor,fps sorunu hiçbir sorunu yoktur diye geri geldi benchmark (işlemci.ssd.ekran kartı altta kaldı)Bütün şikayet yaşayanlar dediğiniz parçalar ile ilgili mi yoksa Windows ile ilgili mi?