win 10 etkinleştirme

N0XI

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Arkadaşlar böyle etkinleştirmelerde uzun vadede sıkıntı çıkabiliyormu veya önerdiğiniz oem key varmı ?

bidaha uğraşmak istemezsen oem key al geç

90 ila 180 gün arasında bitince pc ye format atıp tekrar aynı işlemlerimi yapmak gerekiyo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bidaha uğraşmak istemezsen oem key al geç
bidaha uğraşmak derken ne gibi sorunlar oluyo

90 ila 180 gün arasında bitince pc ye format atıp tekrar aynı işlemlerimi yapmak gerekiyo?

90 ila 180 gün sonra tekrardan etkinleştirme yapacaksın ilerde format attığında tekrar uğraşacaksın oem aldım ben format atsam bile duruyor bide onunla uğraşmıyorum

90 ila 180 gün sonra tekrardan etkinleştirme yapacaksın ilerde format attığında tekrar uğraşacaksın oem aldım ben format atsam bile duruyor bide onunla uğraşmıyorum
5 aydır böyle süresi dolmadı

tekrardan etkinleştirme işlemi yapmam için format atmam gerekiyomu peki

sorun olmuyor sadece tekrar etkinleştiriyorsunuz bildiğim kadarı ile

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
tekrardan etkinleştirme işlemi yapmam için format atmam gerekiyomu peki
Format atmanız gerektiğini zannetmiyorum ama 180 günde bir format atmak da sıkıntı olmaz bence, karar sizin.

Edit: Bugün süresi bitti format atmaya gerek yokmuş aynı işlemleri yaparak etkinleştirdim. 30sn sürdü bence key almayın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: N0XI
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes