N0XI
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 254
Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı
Windows 10 Pro Dijital Lisans Anahtarı ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!
forum.donanimarsivi.com
90 ila 180 gün arasında bitince pc ye format atıp tekrar aynı işlemlerimi yapmak gerekiyo?Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
bidaha uğraşmak derken ne gibi sorunlar oluyobidaha uğraşmak istemezsen oem key al geç
90 ila 180 gün sonra tekrardan etkinleştirme yapacaksın ilerde format attığında tekrar uğraşacaksın oem aldım ben format atsam bile duruyor bide onunla uğraşmıyorum90 ila 180 gün arasında bitince pc ye format atıp tekrar aynı işlemlerimi yapmak gerekiyo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bidaha uğraşmak derken ne gibi sorunlar oluyo
5 aydır böyle süresi dolmadı90 ila 180 gün sonra tekrardan etkinleştirme yapacaksın ilerde format attığında tekrar uğraşacaksın oem aldım ben format atsam bile duruyor bide onunla uğraşmıyorum
tekrardan etkinleştirme işlemi yapmam için format atmam gerekiyomu peki90 ila 180 gün sonra tekrardan etkinleştirme yapacaksın ilerde format attığında tekrar uğraşacaksın oem aldım ben format atsam bile duruyor bide onunla uğraşmıyorum
sorun olmuyor sadece tekrar etkinleştiriyorsunuz bildiğim kadarı ile90 ila 180 gün arasında bitince pc ye format atıp tekrar aynı işlemlerimi yapmak gerekiyo?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bidaha uğraşmak derken ne gibi sorunlar oluyo
1 ay daha var ondandır5 aydır böyle süresi dolmadı
Format atmanız gerektiğini zannetmiyorum ama 180 günde bir format atmak da sıkıntı olmaz bence, karar sizin.tekrardan etkinleştirme işlemi yapmam için format atmam gerekiyomu peki