"Windows"un kendi sitesinde var. Ücretsiz olarak veriyor "Windows", "ISO"yu. Lakin onu "RUFUS" yazılımı ile "USB bellek"e yazdırmanız gerekiyor.Win 10 işletim iso şu olan varmi en iyi performans veren
Deneme sürümü. Yükledikten sonra etkinleştirmen lazım. CMD ile etkinleştirebilirsin. Ya da 10-20 liraya key alıp etkinleştirebilirsin.Beleş mi paralı iştemiyom belirtmeyi unuttum
Yazdırmayı biliyorum sıkıntı yok deneme sürümünde kalırsam ne eksiklerim olur şuan revios işletim sistemi kullanıyorum bilmiyom ne eksiğim olur yani"Windows"un kendi sitesinde var. Ücretsiz olarak veriyor "Windows", "ISO"yu. Lakin onu "RUFUS" yazılımı ile "USB bellek"e yazdırmanız gerekiyor.
"Windows"u özelleştiremiyorsunuz. Onun dışında çok kaybınız olmuyor.Yazdırmayı biliyorum sıkıntı yok deneme sürümünde kalırsam ne eksiklerim olur şuan revios işletim sistemi kullanıyorum bilmiyom ne eksiğim olur yani
"Windows"u özelleştiremiyorsunuz. Onun dışında çok kaybınız olmuyor.
En iyi performans hangisi veriyo basic home"Windows"u özelleştiremiyorsunuz. Onun dışında çok kaybınız olmuyor.
En iyi hangisi home basicDeneme sürümü. Yükledikten sonra etkinleştirmen lazım. CMD ile etkinleştirebilirsin. Ya da 10-20 liraya key alıp etkinleştirebilirsin.
Windows 10'da Home Basic yok. Home ve Professional var. Home indirmeni öneririm.En iyi performans hangisi veriyo basic home
Post automatically merged:
En iyi hangisi home basic