Win 10 Office cracklenir mi ?

Lothunia

80+
Reaksiyon skoru
87
Dün mediamarkt üzerinden laptop satın aldım.Orada çalışan arkadaş laptoplarin 2019 yılı itibariyle eğer sahte Office kurulursa orijinal Windows gidiyormuş.Sizcd bu bir satış hilesi mi yoksa gerçekten böyle bir şey var mı

Sanmıyorum. Orijinal Windows lisanslı laptobumun yanında 1 yıllık Office lisansı vardı. Süresi bitince crackli office kurmuştum hiçbir sorun yaşamadım.

Dün mediamarkt üzerinden laptop satın aldım.Orada çalışan arkadaş laptoplarin 2019 yılı itibariyle eğer sahte Office kurulursa orijinal Windows gidiyormuş.Sizcd bu bir satış hilesi mi yoksa gerçekten böyle bir şey var mı
Yalan güzel sıkmış

Üniversite ogrencilerine office 365 ücretsiz diye biliyorum. Eger ogrenciyseniz universite kimliginizle kullanabilirsiniz.

Öyle bir şey yok.

Tabikide Böyle Bir Şey Yok.

Media Mark'ta ne zaman görsem satıcılar ürün satmak için hep yalan dolan konuşuyorlar, doğruları konuşmuyorlar. Hepsi demeyeyim ama çoğunluğu prim almak için böyle yapıyor.
Sana yalan söyleyen de katmerli yalancıymış.

Ya çalışanın bilgisizliği yada satış politikası tutturabildiğine office lisans keyleri satılıyor dijital olarak bir kere girildiğinde aynı windows gibi tekrar lisans istemiyor ben uzun süredir öyle kullanıyorum..

Geri