Win 10 pro mu yüklemeli home mu ?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,334
Yeni aldığım bilgisayarda win 11 pro yüklü geldi güncelleme sorunları ve driver update uğraştırdığı için win 10 pro yükledim ama win 10 home tavsiye edenler var. Pro ile home arasında ne farklar var ?

Windows 10 veya 11'in pro versiyonları arkaplanda daha çok servis çalıştırdığı için RAM'lere daha fazla yük bindirir. Home yükle.

bilgisayar iyiyse pro yükle kesinlikle home özellikleri aşırı az. gpedit bile açılmıyor. en kötü ihtimalle services.msc yazıp gereksiz servisleri kendin kapatabilirsin.
pro candır bir kere home yükledim pişman oldum benim gibi sürekli format atan ve bilgisayar dosyalarını kurcalayan birine ters bir şey

onu öğrenmeye çalışıyordum bilgisayar iyi Allah'a şükür pro yükledim zaten ama daha iyi çalışıyor home işte arka planda çalışan uygulamalar daha az falan diyenleri gördüm ben pcyi her iş için kullandığımdan pro yüklemiştim çeşitli programların proda çalışıp home'da çalışmadığını bilmiyordum
bilgisayar iyiyse pro yükle kesinlikle home özellikleri aşırı az. gpedit bile açılmıyor. en kötü ihtimalle services.msc yazıp gereksiz servisleri kendin kapatabilirsin.
pro candır bir kere home yükledim pişman oldum benim gibi sürekli format atan ve bilgisayar dosyalarını kurcalayan birine ters bir şey

onu öğrenmeye çalışıyordum bilgisayar iyi Allah'a şükür pro yükledim zaten ama daha iyi çalışıyor home işte arka planda çalışan uygulamalar daha az falan diyenleri gördüm ben pcyi her iş için kullandığımdan pro yüklemiştim çeşitli programların proda çalışıp home'da çalışmadığını bilmiyordum
3.parti yazılımlarda proda çalışıp home'da çalışmama diye bir şey söz konusu değil. Sadece microsoftun servislerinde fark gösterir. Kim söylediyse yanlış bilgi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,382
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri