Baihu 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1,926 Reaksiyon skoru 815 18 Nisan 2020 #14 cryleas yazmış: sürücülerden olabilir formattan sonra yaşamaya başladım uygulamalar felan geç açılıyor, masaüstünde uygulamalarım yok denecek kadar az. Devamı için tıklayın... Aygıt Yöneticisinde soru işaretli donanımlar yoksa, takılmaz olmaz.
cryleas yazmış: sürücülerden olabilir formattan sonra yaşamaya başladım uygulamalar felan geç açılıyor, masaüstünde uygulamalarım yok denecek kadar az. Devamı için tıklayın... Aygıt Yöneticisinde soru işaretli donanımlar yoksa, takılmaz olmaz.
Waxen 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,456 Reaksiyon skoru 1,143 18 Nisan 2020 #15 cryleas yazmış: sürücülerden olabilir formattan sonra yaşamaya başladım uygulamalar felan geç açılıyor, masaüstünde uygulamalarım yok denecek kadar az. Devamı için tıklayın... Sürücüleri güncelle düzelir.
cryleas yazmış: sürücülerden olabilir formattan sonra yaşamaya başladım uygulamalar felan geç açılıyor, masaüstünde uygulamalarım yok denecek kadar az. Devamı için tıklayın... Sürücüleri güncelle düzelir.
Harun öztekin 80+ Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 99 Reaksiyon skoru 54 18 Nisan 2020 #16 windows 7 ye dönebilirsiniz yeni akım geneli dönmeye başladı bende anlam vermiş degilim sadece bir öneri
windows 7 ye dönebilirsiniz yeni akım geneli dönmeye başladı bende anlam vermiş degilim sadece bir öneri
cryleas 80+ Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 3 18 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Yok maalesef sizin dediğiniz şeyleride yaptım hala takılmalar oluyor kafayı yiyicem. Ekler Adsızsdgfasdds.webp 27.6 KB · Hit: 60