Win 10 takılmalar yaşıyorum.

cryleas

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba pc ye 2 3 gün önce format attım ama masaüstünde takılmalar, uygulamalar geç açılıyor kurulumuda gayet düzgün yaptım bunun çözümünü bilen arkadaşlarım varsa yardımcı olabilir mi ?

Ram yetersiz olabilir yada disk ten , sistem nedir

Ryzen 5 2600
MSI RX 570
8 GB XPG D80 RAM
120 GB SSD + 1 TB HARDDİSK
550+80 CORSAİR DELTA RGB

Orijinal mi? Görev Yöneticisi'nin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Orjinal buyurun

Ekler

• pc.webp
    pc.webp
    41.5 KB · Hit: 76
Orjinal buyurun
İşlemler kısmı lazımdı; ama sorun görünmüyor. Telemetri gibi özellikleri bu program ile devre dışı bırakabilir misiniz? Tavsiye edilen ayarları seçip bilgisayarı yeniden başlatacaksınız. Programın en alt sayfasını da fotoğraftaki gibi ayarlarsınız. Windows 10 sürüm yükseltmelerinden sonra bu ayarlar değişebiliyor. Tekrar ayar yaparsınız. Değişiklik olup olmadığını kontrol edin. AIDA64 programı varsa, sistem kararlılık testi yapın.
Ekran Alıntısı.webp

Buyurun hocam siz yinede burayada bakın.

Ekler

• sdgfdgg.webp
    sdgfdgg.webp
    76.7 KB · Hit: 74
Hocam bende çoğu kapalı sizdeki gibi mi yapmam lazım?

Ekler

• dfasdfdsfsdfj.webp
    dfasdfdsfsdfj.webp
    73.1 KB · Hit: 66
Hocam bende çoğu kapalı sizdeki gibi mi yapmam lazım?
Actions düğmesine basıp, en üstteki yeşil işaretli yere tıklayın. Fotoğraftaki işlemi en alt sayfada yapacaksınız.

Arkadaşlar merhaba pc ye 2 3 gün önce format attım ama masaüstünde takılmalar, uygulamalar geç açılıyor kurulumuda gayet düzgün yaptım bunun çözümünü bilen arkadaşlarım varsa yardımcı olabilir mi ?
Masaüstünü temiz tut fazla uygulama ve dosya barındırma masaüstü arkaplanını tek renk olarak ayarla

sürücülerden olabilir formattan sonra yaşamaya başladım uygulamalar felan geç açılıyor, masaüstünde uygulamalarım yok denecek kadar az.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,369
Üyeler
190,191
Son üye
MS667
Geri